LA COSTA BRAVA

La Costa Brava és coneguda amb aquest nom, des de fa més de cent anys degut al seu paisatge salvatge i feréstec. Ha passat de ser una regió de pobles de pesca, aïllats i humils, a un destí vacacional impressionantment bell, pròsper i modern. L'antic i lo nou, la tradició i la modernitat junt a una àmplia gamma de serveis esportius i d'opcions culturals i d'entreteniment són els ingredients afegits a les seves populars platges i magnífiques cales que es mesclen amb la tradició pesquera i agrícola encara existent.

Veure PAQUETS/ACTIVITATS

Med Playa té tres hotels en dos dels destins favorits de la Costa Brava: l'Hotel Monterrey a Platja d'Aro i els Aparthotels Esmeraldas i San Eloy a Tossa de Mar. Els tres constitueixen un punt de partida excepcional per descobrir els secrets d'aquesta històrica costa, a la vegada que són un lloc perfecte per poder disfrutar del sol, la platja, la gastronomia i de moltres altres activitats.

A Platja d’Aro, situada en el cor de la Costa Brava, trobarà moltes opcions de diversió i oci, així com per a la pràctica d’esports com el golf i la vela. Podrà gaudir d’uns dies de descans a les seves platges, de les quals destaquem la platja Gran, de sorra gruixuda i aigües profundes, o d’un bany en una de les nombroses cales, plenes d’encant i tranquil·litat, que podrà conèixer seguint el camí de ronda, on descobrirà a la vegada les meravelloses vistes que ofereix. 

Tossa de Mar presenta un paisatge que es caracteritza en gran part per les seves platges, cales i caletes en les quals podrà passar unes bones estones de tranquil·litat. Dins l’oferta d’esports i oci, poden realitzar-se activitats com el busseig, esports aquàtics i senderisme, entre d’altres. Tossa de Mar és un centre turístic que es troba a 40 km de l’aeroport de Girona a la Costa Brava, on el visitant pot practicar tot tipus d’esports i altres activitats d’oci.

Les platges de la Costa Brava es caracteritzen per la calitat de les seves aigües. Un altre tret característic són les petites cales o platges amagades, rodejades de vegetació, degut a l'erosió del mar sobre els acantilats.

 

Hotels de la zona

Hotel Monterrey
aquesta nit 68.00€

Hotel MonterreyPlatja d'Aro

Recentment reformat , l’Hotel Monterrey es un hotel modern i confortable que li permetrà gaudir de l’atractiu turístic del municipi de  Platja d’Aro. L’hotel es troba situat a tan sols 75 metres de la platja la qual cosa li permetrà descansar i gaudir de l’ambient relaxat de l’hotel i del seu entorn.

Hotel Esmeraldas
aquesta nit 45.90€

Hotel EsmeraldasTossa de Mar

L’Aparthotel Esmeraldas es troba emplaçat en el bonic municipi de  Tossa de Mar. Aparthotel Esmeraldas li ofereix estudis i apartaments on vostè podrà gaudir de la llibertat de disposar de cuina pròpia a més dels serveis que li ofereix l’hotel.  L’Esmeraldas , situat a pocs metres de la platja i del centre de Tossa, li ofereix sempre una càlida benvinguda.

Hotel San Eloy
aquesta nit 39.10€

Hotel San EloyTossa de Mar

Oferint-li una experiència única al costat de la seva família, a l’ Aparthotel  San Eloy hi trobarà un ambient de diversió amb activitats per tal que gaudeixi  de les seves vacances. Situat a les afores de Tossa de Mar, el San Eloy disposa de grans espais  entre els quals hi trobem tres piscines, minigolf i pista multisportiu.

Gaudeixi de la opció Tot inclòs per treure  el màxim profit de les seves vacances.