Col·lecciona nous moments amb MedPlaya

Sobre nosaltres

Col·lecciona nous moments amb MedPlaya

A MedPlaya, el nostre objectiu és clar: volem oferir-te les millors vacances de la teva vida.

Els nostres hotels estan situats en llocs privilegiats de la costa, i sempre estem disposats a oferir-te uns serveis personalitzats on la comoditat i la qualitat siguin els pilars fonamentals.

Et convidem a descobrir molt més sobre MedPlaya Hotels a continuació!

Més de 60 anys al teu costat. Descobreix la nostra història!

Descobreix MedPlaya

Més de 60 anys al teu costat. Descobreix la nostra història!

Vam començar al mateix temps que arribaven els primers turistes a Espanya. La companyia va ser fundada l'any 1967, encara que no ho va fer sota el nom de MedPlaya. La nostra història va iniciar quan es van començar a construir els nostres primers hotels a Benidorm, els anys 1967 i 1968.

Des de llavors hem anat creixent i expandint les nostres operacions, obrint més hotels a destins populars d'Espanya: Torremolinos i Benalmádena, a la Costa del Sol; Benidorm, a la Costa Blanca; Salou, Hospitalet de l'Infant i Miami Platja, a la Costa Daurada; Calella, al Maresme; Tossa de Mar i Platja d'Aro, a la Costa Brava. A més, també comptem amb un hotel a la Costa Negra, a Bulgària.

Coneix els nostres valors: la qualitat com a pilar fonamental

Els nostres valors

Coneix els nostres valors: la qualitat com a pilar fonamental

A MedPlaya, la nostra prioritat és oferir-vos unes vacances de qualitat a uns preus competitius. Sabem que els petits detalls són els que marquen la diferència i ens esforcem al màxim per a cuidar de cada aspecte de la vostra experiència. Per això, tenim una sèrie d'avantatges, entre les quals destaquen el millor preu garantit i el nostre programa de fidelització MedPlaya Amigo!, que ofereix beneficis exclusius als clients cada vegada que s'allotgen als nostres hotels.

Els nostres preus competitius són el resultat d'un equilibri perfecte entre qualitat i assequibilitat. Això es deu a la nostra àmplia experiència, que ens permet perfeccionar la capacitat d'optimitzar els nostres costos sense comprometre la qualitat del nostre servei.

La nostra missió: oferir-te les millors vacances

La nostra missió

La nostra missió: oferir-te les millors vacances

Tenim els ingredients perfectes per a brindar-te unes vacances espectaculars al millor preu. Ens enorgulleix oferir-te un servei amable i sempre disposat a ajudar, instal·lacions còmodes i renovades, i un ambient que et farà sentir com a casa. I és que, per a nosaltres, l'experiència del client és allò que més importa.

En resum, la filosofia de MedPlaya Hotels se sosté en tres pilars fonamentals: prioritat pel benestar dels nostres hostes, compromís amb la sostenibilitat ambiental i esperit innovador.

Programa de fidelització

MedPlaya Amigo! és el nostre programa de fidelització i recompenses gratuït

Converteix-te en MedPlaya Amigo! i transforma les teves estades en experiències encara més gratificants. Valorem la teva confiança, i per això hem creat un programa que recompensa cada cop que reserves directament amb nosaltres. Aconsegueix beneficis, descomptes i recompenses... Amb MedPlaya Amigo!, cada nit compte!
MedPlaya Amigo! és el nostre programa de fidelització i recompenses gratuït
Be Green be MedPlaya: el nostre compromís mediambiental

Sostenibilitat

Be Green be MedPlaya: el nostre compromís mediambiental

Des de MedPlaya creiem que un turisme més sostenible és possible. Per això duem a terme, de manera constant, iniciatives actives en pro de la sostenibilitat. Aquestes accions inclouen des de l'ús més eficient de recursos energètics, com l'energia i l'aigua, fins a la reducció de residus i la implementació de la recollida selectiva.

També ens esforcem per fomentar el respecte per la flora, la fauna i els recursos culturals locals en totes les ubicacions on MedPlaya és present.

Si vols saber més sobre les nostres iniciatives, pots consultar el nostre apartat de sostenibilitat.

Innovant per a millorar cada dia

Pensant en el futur

Innovant per a millorar cada dia

A MedPlaya respirem passió pel món hoteler, i per això el nostre equip està en un continu viatge de superació per a oferir experiències que els clients no podran oblidar. Sabem que sense innovació no hi ha futur. Actualment, MedPlaya Hotels té un equip dedicat a la innovació que no sols valora sinó que també dona vida a nous projectes i idees, impulsant el CoE in Tourism Innovation.

A més, donem veu als nostres valuosos treballadors, que poden compartir els seus propis suggeriments per al futur de la cadena a través de l'Innovamed, un concurs intern que es realitza de manera anual.

Vols saber-ne més?

Descobreix MedPlaya

MedPlaya Management Services

Som experts en gestió hotelera

Som experts apassionats a l'art de crear experiències excepcionals. Al cor del nostre enfocament hi ha el compromís d'elevar l'hospitalitat a un nivell superior, oferint serveis de gestió hotelera de qualitat insuperable. La nostra experiència i coneixement a la indústria ens permeten maximitzar l'eficiència operativa, impulsar la rendibilitat i crear destinacions hoteleres de renom.
Som experts en gestió hotelera
Idioma