Compromís amb l'equip i el servei al client

La nostra passió

Compromís amb l'equip i el servei al client

A MedPlaya la nostra passió rau a cuidar i donar suport al nostre equip. Creiem que un equip motivat i compromès és la base de l'èxit empresarial. Valorem la col·laboració, el respecte mutu i la creació d'un ambient de treball positiu.

El servei al client és un dels nostres valors fonamentals. No només ens esforcem per satisfer les necessitats dels nostres clients externs, sinó també les dels nostres clients interns. Creiem que un equip feliç i ben atès pot oferir un servei excepcional.

Som una empresa amb un enfocament centrat en les persones, el gaudi i el lleure. El nostre lema és el d'enfocar-nos a la nostra feina, perquè els nostres i les nostres hostes gaudeixin de les seves vacances.

Centrem els nostres esforços perquè gaudeixis de les teves vacances

Diversitat i inclusió

El nostre equip

Diversitat i inclusió

A MedPlaya es fomenta la diversitat i la inclusió. La seva plantilla és tan variada com els seus hostes, cosa que crea un ambient de treball enriquidor. A través del Pla d'Igualtat, l'organització manifesta el seu compromís amb la igualtat de gènere, la dimensió del qual es reflecteix en totes les seves polítiques i estratègies.

Aquí, cada treballador/a és part d'una comunitat que es preocupa pel benestar del grup.

Donem veu a l’equip

Innovació

Donem veu a l’equip

Apreciem la creativitat, la innovació i l'adaptabilitat dels que formen part de MedPlaya. Per això, cada any celebrem el Concurs Innovamed, on l'equip té l'oportunitat de presentar les seves idees per millorar i innovar. El Comitè Avaluador selecciona les propostes guanyadores i recompensa els creadors. Creiem fermament que empoderar la nostra plantilla contribueix a la innovació al sector hoteler.
El respecte com a base sòlida

Cultura Corporativa

El respecte com a base sòlida

La responsabilitat mediambiental és un pilar fonamental a la nostra filosofia. Ens comprometem amb projectes de sostenibilitat que contribueixen al benestar del nostre entorn i fem accions constants per reduir l'impacte ambiental. Aquests valors es concreten al projecte "Be Green, Be MedPlaya."

A més, un altre dels pilars fonamentals a la cultura corporativa de MedPlaya és la relació amb els nostres empleats i empleades, basada en el respecte, la diversitat i la promoció de la seva participació.

Treballar a MedPlaya

Beneficis

Treballar a MedPlaya

En unir-te al nostre equip, gaudiràs de beneficis com el desenvolupament professional, un entorn laboral inclusiu, igualtat de gènere, benestar del personal, oportunitats d'ascens, participació en decisions i descomptes en vacances familiars als nostres hotels.

En resum, treballar a la nostra empresa vol dir formar part d'un equip compromès, centrat en el servei al client i amb una cultura corporativa sòlida. Uneix-te a nosaltres i sigues part d'una cosa especial!

Uneix-te a la nostra família!

Com aplicar

Uneix-te a la nostra família!

Si comparteixes la nostra missió relacionada amb el servei, el gaudi i l'oci, no dubtis a unir-te a la nostra comunitat per fer que milions de persones gaudeixin de les vacances. Si vols formar part de la família MedPlaya, pots enviar-nos el teu CV i carta de presentació a través d'aquest formulari. A més, t'animem a seguir-nos a LinkedIn per estar al corrent de les vacants disponibles i les nostres últimes notícies.

Desitgem fortament conèixer-te i descobrir tot el que pots aportar. Esperem rebre la teva sol·licitud i donar-te la benvinguda a la família MedPlaya!

Ajuda'ns a fer que milions de persones ens triïn per passar les vacances!

Uneix-te a la nostra família!

Detalls personals

___

Vols saber-ne més?

Descobreix MedPlaya

Idioma