MEDPLAYA AMIGO! - RECOMPENSEM ELS NOSTRES CLIENTS DIRECTES!

Descobreix Medplaya Amigo!, el nostre programa de fidelització que transforma les teves estades en experiències encara més gratificants. A MedPlaya, valorem la confiança que diposita en nosaltres en triar-nos per a les teves vacances. Per això hem creat MedPlaya Amigo!, un programa que et recompensa cada vegada que reserves directament amb nosaltres.

Amb una varietat de beneficis exclusius, descomptes i recompenses, MedPlaya Amigo! està dissenyat per millorar cada detall de la teva estada. I el millor de tot és que com més temps passis amb nosaltres, més beneficis gaudiràs. Així que sigui que estiguis planejant una escapada curta o una estada més llarga, amb MedPlaya Amigo!, cada nit compta!

* Els beneficis del programa de fidelització MedPlaya Amigo! no són aplicables als empleats de MedPlaya, empreses col·laboradores i afiliades, ni a les reserves dels hotels Pola Giverola i Bella Vista Beach Club.

Si encara no ets membre de MedPlaya Amigo!, t'animem a unir-te avui mateix!

Nota: estamos actualizando nuestras comunicaciones - las ventajas detalladas en el mail que recibira despues de registrar no reflejan las ventajas actuales - consulta ventajas actuales aqui. Si tens algun tipus de problema o consulta, posa't en contacte amb el següent correu electrònic: contacte@medplaya.com

Ja tens un compte? EntraFidelitat
inscriu-te

Al tenir un compte vostè està d’acord amb els nostres Termes i Condicions i la nostra Política de Privacitat

Descomptes al realitzar una reserva:

A MedPlaya, ens esforcem per oferir als nostres clients directes les millors ofertes, preus i beneficis. Com més trieu allotjar-vos amb nosaltres, més grans seran els beneficis que rebràs. Per obtenir informació més detallada, feu click aquí.

Número de document oficial

Detalls de contacte