T'ho posem fàcil amb Economy Connect

Condicions del servei de trasllat gratuït

Als hostes que s'allotgen a MedPlaya durant sis nits o més a Benidorm se'ls ofereix el servei de trasllat gratuït d'anada i tornada a l'aeroport d'Alacant.

Per beneficiar-te del trasllat gratuït, la teva reserva d'hotel ha d'haver-se realitzat a través del nostre lloc web www.medplaya.com, la reserva del trasllat confirmada almenys 48 hores abans de la teva data d'arribada i s\’ha complir amb el requisit d'estada mínima de 6 nits.

Després de confirmar la teva reserva d'hotel, pots reservar el teu trasllat gratuït Economy Connect utilitzant el formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina. Necessitaràs el teu número de reserva de l'hotel per fer-ho, i quan es finalitzi la reserva del trasllat, rebràs una confirmació de reserva de Beniconnect S.L. Aquest servei no es pot reservar directament a l'hotel i només està disponible per a viatges d'anada i tornada.

El servei de trasllat Economy Connect des de l'aeroport d'Alacant està disponible els set dies de la setmana excepte el 25 de desembre. Des de l'1 d'abril fins al 31 d'octubre, el servei és de 24 hores. Des de l'1 de novembre fins al 31 de març, el servei està disponible per a vols amb horaris d'arribada i sortida entre les 7:00h i les 23:50h.

El servei de trasllat gratuït inclou una maleta per persona i una peça d'equipatge de mà. Si decideixes afegir una peça d'equipatge addicional a la teva reserva, has de pagar-ho directament al proveïdor del trasllat a la teva arribada.

Per a qualsevol dubte, pots contactar-nos per correu electrònic a contactcentre@medplaya.com o través del nostre telèfon (34) 951 989 315 (Espanya) o 0843 508 5479 (el Regne Unit). Estarem encantats d'atendre't.

Condicions del servei de trasllat gratuït
Dubtes, cancel·lacions i modificacions

Informació addicional

Dubtes, cancel·lacions i modificacions

Aquest servei de trasllat es realitza en col·laboració amb el proveïdor de transport BENICONNECT S.L.U. Si tens algun dubte o vols fer una consulta concreta sobre el servei de transfer un cop realitzada la reserva, has de posar-te en contacte directament amb Beniconnect a través del correu electrònic reservas@beniconnect.com o del telèfon +34965850790.

És important que es proporcionin les dades del vol correctes: números de vol i hores d'arribada/sortida en fer la reserva del trasllat. En els casos en què aquestes dades siguin incorrectes o no coincideixin, Beniconnect i MedPlaya Hotels no assumiran cap responsabilitat per a la pèrdua del teu trasllat. El número de vol sempre serà la informació principal per a Beniconnect. El client abonarà qualsevol cost addicional derivat d'aquesta mena d'error.

El servei de trasllats gratuïts Economy Connect de Beniconnect és gratuït i no se't demanarà que proporcions les dades de la teva targeta de crèdit en cap cas. Si no hi ha disponibilitat per al servei gratuït, es mostraran opcions de pagament.

Reserva el teu trasllat

Preguntas frecuentes

Aclaramos tus dudas sobre los transfer

T'informem que les cancel·lacions d'un servei de transfer gratuït Economy Connect per al que falten menys de 24 hores comportaran càrrecs addicionals.

En el cas que hagis contractat un trasllat amb Beniconnect, si cancel·les alguna habitació o modifiques la teva reserva d'hotel, es cancel·larà el trasllat per a tota la reserva automàticament*. Les noves reserves de trasllats es poden confirmar només fins 24 hores abans de la data d'arribada.

Si no has rebut la confirmació de cancel·lació del teu trasllat, si us plau, contacta amb Beniconnect per correu electrònic (reservas@beniconnect.com), per telèfon (+34 96 585 07 90) o a la seva pàgina web Contacta amb nosaltres - Beniconnect.

Si la teva reserva és de menys de sis nits o confirmada en menys de 48 hores abans de la data d'arribada, també pots reservar el teu servei de trasllat. El preu es mostrarà una vegada que hagis completat la teva cerca i realitzaràs el pagament en línia.

Pots buscar opcions de trasllats i preus seguint els següents enllaços: The Agir Springs Hotel / Hotel Regente / Hotel Flamingo Oasis / Hotel Riudor / Hotel Rio Park.

MedPlaya Hotels no es fa responsable de retards, canvis de servei o cancel·lacions. Per a accedir als termes i condicions, fes clic aquí.

El servei de trasllat gratuït Economy Connect només està disponible actualment per als nostres hotels de Benidorm. Per als nostres altres destins, pots reservar el teu trasllat en línia. Segueix aquest enllaç per a comprovar la disponibilitat i els preus.

Vols saber-ne més?

Descobreix MedPlaya

Idioma