Els nens, molt més que minihostes

Gaudeix de les teves vacances sense preocupacions

All In i All In Premium

T'imagines unes vacances on totes les teves necessitats siguin cobertes sense esforç? Amb el règim All In i All In Premium, t'alliberem de les preocupacions perquè et centris en allò que realment importa: gaudir.

El nostre règim All In Basic compta amb una sèrie d'avantatges que faran que la teva experiència sigui inoblidable. I si vols anar un pas més enllà i fer que les teves vacances siguin encara més especials i amb més serveis extra, el All In Premium és l'elecció perfecta. Les nostres opcions All In són la clau per a unes vacances sense complicacions.

All In Basic

Descobreix la comoditat

All In Basic

Amb el nostre règim All In, podràs gaudir des de la comoditat dels horaris del restaurant fins a la varietat d'snacks i begudes disponibles. També et podràs relaxar i aprofitar l'animació, que li donarà un toc divertit a les teves vacances. Hem pensat en cada detall per a oferir-te una experiència completa on només hagis de preocupar-te de gaudir.
Consultar horarios y servicios
All In Premium

Una experiència a un altre nivell

All In Premium

Eleva la teva experiència de vacances a un nivell superior amb el nostre règim All In Premium. Des de la possibilitat d'un early check-in fins a les atencions exclusives en la teva arribada, cada detall a la teva habitació està dissenyat per a oferir-te un toc de luxe que t'encantarà.

Entre altres avantatges, comptaràs amb seients prioritaris al restaurant i l'opció de gaudir d'aperitius especials, selecció de gelats i begudes premium. Deixa't portar pel plaer d'unes vacances perfectes gràcies a aquesta experiència Premium.

Consultar horarios y servicios

Programa de fidelització

MedPlaya Amigo! és el nostre programa de fidelització i recompenses gratuït

Converteix-te en MedPlaya Amigo! i transforma les teves estades en experiències encara més gratificants. Valorem la teva confiança, i per això hem creat un programa que recompensa cada cop que reserves directament amb nosaltres. Aconsegueix beneficis, descomptes i recompenses... Amb MedPlaya Amigo!, cada nit compte!
MedPlaya Amigo! és el nostre programa de fidelització i recompenses gratuït
Quins són els nostres hotels amb All In i All In Premium?

Gaudeix en el teu allotjament preferit

Quins són els nostres hotels amb All In i All In Premium?

Descobreix unes vacances sense complicacions amb els nostres règims All In i All In Premium a diferents zones d'Espanya.

A la Costa Brava, els hotels que disposen d'aquestes opcions són l'Hotel Sant Eloi i l'Hotel Santa Mónica, que t'ofereixen tot el que necessites per a relaxar-te i gaudir.

A la Costa Daurada, l'Hotel Calypso i l'Hotel Pino Alto són l'alternativa perfecta per a unes vacances sense preocupacions amb els règims All In i All In Premium.

A Benidorm, els hotels on pots allotjar-te amb aquests règims són l'Hotel Flamingo, l'Hotel Regente i l'Hotel Riudor. Gaudeix de la platja i de les vacances sense haver de preocupar-te per res.

A la Costa del Sol, a l'Hotel Bali podràs gaudir de comoditats extra i serveis exclusius gràcies a les opcions All In i All In Premium.

Cada destí té quelcom especial a oferir. Tria el que més t'agradi!

Què més necessito saber?

Informació addicional sobre All In Premium

Què més necessito saber?

  • D'acord amb els requisits legals, les begudes alcohòliques només se serviran a majors de 18 anys.
  • Les especificacions poden variar en funció de l'hotel i estan subjectes a canvis sense previ avís.
  • Depenent de l'hotel, a cada bar trobareu una llista amb la selecció de begudes incloses en el règim. Les begudes que no figurin en les llistes tindran un cost addiciona.
  • Els hostes només podran demanar 2 begudes alhora.
  • Per raons d'higiene i seguretat, sol·licitem que no es retirin aliments, gelats o begudes del bar o de la zona del restaurant. S'ha de dur calçat en tot moment.
  • La nostra política no tolera signes de comportament d'embriaguesa.
  • Per raons de sostenibilitat i mediambientals, es prega que no es tiri menjar o beguda a les escombraries.
  • Per a poder donar un servei eficient us demanem que porteu el braçalet en tot moment. L'ús del braçalet és personal i intransferible. Es retirarà el servei als que no respectin aquestes condicions.
  • Hi ha articles gratuïts, com la caixa forta i el tenis de taula, que requereixen un dipòsit a la recepció.

Vols saber-ne més?

Descobreix MedPlaya

Idioma