Descobreix MedPlaya Amigo!, el teu programa de fidelització

Premiem la teva confiança

Descobreix MedPlaya Amigo!, el teu programa de fidelització

A MedPlaya valorem la teva confiança en triar-nos per a les teves vacances i, com a mostra d'agraïment, hem creat el programa de fidelització MedPlaya Amigo!. Aquest programa ofereix beneficis exclusius, descomptes i recompenses als clients per cada estada, promovent una experiència més gratificant i amb majors beneficis a mesura que augmenta la durada de les estades.

Registrar-se és completament gratuït. El teu nivell de filiació es calcula en funció del nombre de nits que hagis passat amb nosaltres en qualsevol hotel MedPlaya*, en els dos anys anteriors a la data d'entrada de la teva pròxima reserva.

Vull ser MedPlaya Amigo!

Descobreix Els Nostres Nivells

Nivells del programa MedPlaya Amigo!

Holiday Friends: Aquest és el començament d'una relació meravellosa, similar a les amistats que es formen durant les vacances d'estiu. Tot i que ens trobem de manera casual, gaudim junts i formem un bon equip.

BFFs: En aquest nivell, la nostra relació ha madurat i s'ha enfortit. Ja no som simplement coneguts, sinó veritables amics. Junts, gaudim de moments memorables, ens donem suport i compartim aventures inoblidables.

Soulmates: Aquest és el nivell d'amistat més profund i significatiu. Hem establert un vincle sòlid i durador, donant-nos suport en totes les circumstàncies. Junts, superem qualsevol obstacle i creem records que perduraran en el temps.

Com més nits, més beneficis

Així funciona MedPlaya Amigo!

Holiday Friends
(1-10 nits)
BFFs
(11-25 nits)*
Soulmates
(26 nits o més)
Descompte en reserves a través de MedPlaya.com 5% 7% 10%
Millor preu online garantit
Ofertes i promocions especials
Descompte en serveis extra **
Descompte en upgrades 5% 7% 10%
Regal en canviar de nivell Amigo!
Regal d'aniversari
Detall de benvinguda
Late check-out (segons disponibilitat)
Upgrade d'"All In" a "All In Premium" (servei All inclusive) sense cost

* Total Stays: La categoria Amigo pren el nombre de nits pernoctades en un període pernoctat de 2 anys anteriors de la data del check-in de la nova reserva. Totes les reserves confirmades al vostre nom dins aquest termini es tindran en compte en aquest càlcul.

** 10% de descompte a la carta de bars i restaurants, outlets, service spa (Ondina, Agir Diner, Skyline, Gelateria, Food Trucks, etc.)

Preguntes freqüents

El teu nivell de filiació es calcula en funció del nombre de nits que hagis passat amb nosaltres en qualsevol hotel MedPlaya en els dos anys anteriors a la data d'entrada de la teva pròxima reserva.

És important saber que els descomptes i beneficis s'apliquen a les reserves directes confirmades en el nostre lloc web oficial, www.medplaya.com, o amb el nostre Call Centre, Guest Service Managers o a les recepcions dels hotels MedPlaya. No s'apliquen a reserves realitzades a través d'agents de tercers, agències de viatge en línia o operadors turístics.

Sí, pots sol·licitar la cancel·lació de la teva filiació al programa MedPlaya Amigo enviant un correu electrònic a: contact@medplaya.com. També pots ser exclòs automàticament del programa si revoques el teu consentiment per al processament de les teves dades personals.

MedPlaya Amigo!

A què estàs esperant per a registrar-te? Tot són son avantatges!

Registrar-se és molt fàcil. Només has de completar el formulari en línia, o als hotels MedPlaya a través d'un codi QR.

Número de document oficial

Detalls de contacte

___
___

Idioma