Política cookies

Política de Cookies

 

 Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius que els llocs web envien al navegador i que es desen al terminal de l’usuari (ordinador, telèfon mòbil, tauleta o qualsevol altre dispositiu). Les galetes s’emmagatzemen automàticament al terminal i permeten a una pàgina web desar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i es poden fer servir, en funció de la informació obtinguda, per reconèixer l’usuari i personalitzar els serveis oferts.

Les galetes són petits arxius que s’utilitzen per a emmagatzemar certa informació que subministreu mentre navegueu al nostre lloc web.  

 

Per què s’utilitzen les galetes en aquest lloc web?

En aquest lloc web s'utilitzen galetes de terceres empreses proveïdores de serveis per tal que l’usuari pugui navegar més fàcilment pel lloc web. S’utilitzen, doncs, per mesurar l'ús i el rendiment de la pàgina, per optimitzar-la i personalitzar-la. Tot i això, l’usuari pot desactivar-les del seu navegador en qualsevol moment.

Les galetes de tercers són creades i gestionades per altres entitats com prestadors de serveis publicitaris, de personalització o anàlisis com a tercers que ens poden reportar dades anònimes a través de les galetes.

 

Concretament, utilitzem les galetes següents:

 

Facebook ADS: la funció de Facebook ADS, juntament amb el píxel de Facebook, permet arribar a les persones que han visitat anteriorment el web o les xarxes socials i associar una audiència determinada a un missatge concret. El remàrqueting és un mètode per a aconseguir que els usuaris que han visitat la web o les xarxes socials tornin a fer-ho i ens ajuda a oferir anuncis basats en visites anteriors al lloc web.

Com a usuari del web, s’està recopilant informació no identificativa per a aquesta funció de Facebook ADS.

Google Analytics: és un servei analític de web prestat per Google, Inc que permet analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. Durant la navegació pel web es recullen una sèrie de dades que poden incloure adreces IP, ubicacions geogràfiques aproximades, pàgines visitades i altres dades que permeten identificar l’usuari. Entre aquestes dades també hi ha les relacionades amb els àmbits de navegació.

Aquesta informació s’utilitza per analitzar tendències, administrar el lloc web, rastrejar la usabilitat i treure estadístiques de trànsit web.

Xat SnapEngage: és un servei de xat interactiu per donar suport als usuaris que hi ha al web. Recull informació per mantenir el contacte amb l’usuari durant el procés de navegació (ubicació geogràfica, idioma, nombre de visites, ...)Aquestes dades són utilitzades únicament pel centre d’atenció telefònica per donar millor atenció al client.

 

Per obtenir més informació sobre les galetes de tercers utilitzades, aconsellem revisar les pròpies polítiques de galetes d’aquestes companyies.

 

Com s’obté el consentiment per a l’ús de galetes en aquest lloc web?

El consentiment per a la instal·lació automàtica de les galetes s’entendrà prestat sempre que marqueu la casella relativa a l’acceptació de la “Política de galetes” que apareix en una finestra emergent al nostre lloc web o bé si continueu navegant pel lloc web tot i no haver-la acceptat.

 

Com puc evitar l’ús de galetes en aquest lloc web?

Si preferiu evitar l’ús de galetes quan visiteu aquest lloc web heu de desactivar o bloquejar-ne l’ús des de la configuració de les opcions del vostre navegador i posteriorment eliminar les galetes associades a aquest lloc web que s’hagin desat al navegador.

 

Ajustar els permisos relacionats dels navegadors següents:

Configuració de galetes a Firefox

Configuració de galetes a Google Chrome

Configuració de galetes a Internet Explorer

Configuració de galetes a Safari

Configuració de galetes a Opera

 

En cas de bloquejar l’ús de galetes al vostre navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

Idioma