Millor tarifa garantida

Millor tarifa garantida

Millor Preu Garantit

El nostre desig és oferir-li a medplaya.com el millor preu online per a les seves reserves en els nostres establiments.

Si troba un preu online inferior al preu ofert a la nostra pàgina web, li igualarem el preu, prèvia comprovació, més un 5% de descompte addicional.

En l'improbable cas que observi una infracció d’aquesta garantia després d’haver efectuat la seva reserva amb nosaltres, li preguem ompli el formulari de queixa i ens l’enviï en un termini de 24 hores des de la data de la seva reserva, indicant on i quan ha trobat el preu més econòmic. Un cop comprovat que el preu és més baix i que l’hotel, tipus d’habitació, persones, tipus de pensió, dates reservades i les condicions de la reserva són les mateixes, li igualarem el preu de la seva reserva al millor preu trobat.

En el cas de les reserves no reemborsables i llarga estada, no és possible aplicar la Garantia del Millor Preu un cop realitzada la reserva ja que les condicions d’aquest tipus de reserva no permeten el reemborsament o modificació de l’import pagat en el moment de fer la reserva.

Si us plau, contacti amb nosaltres abans de fer la reserva si desitja que apliquem la Garantia del Millor Preu en una reserva no reemborsable o llarga estada.

*La Garantia de millor preu no es pot aplicar als preus dels Touroperadors.

Dades de la reserva clients


Dades de contacte del client


   Millor Preu

Condicions per sol·licitar  la igualació de preu a través del nostre formulari:

1.  Tenir una reserva efectuada a través de la nostra pàgina web i trobar un preu més econòmic en les properes 24 hores següents a la confirmació de la seva reserva.

2.  Les característiques de la seva reserva, com ara l'Hotel, dates reservades, tipus d'habitació, nombre de persones, tipus de pensió i les condicions de reserva han de ser les mateixes que les del preu més baix que ha trobat.

3.  Completeu el formulari de queixa detallant on i quan ha trobat el preu més baix o bé enviï una captura de pantalla de la web on ha trobat el preu més econòmic a callcentre@medplaya.com

MedPlaya acceptarà el millor preu, prèvia verificació de totes les dades, i li enviarem per correu electrònic una nova confirmació de reserva amb el nou preu. En cas de qualsevol modificació de reserva efectuada amb posterioritat a l’acceptació del millor preu, anul·laria aquesta igualació de preu.

* El millor preu garantit no es pot aplicar als preus dels touroperadors.