BENIDORM

Els hotels MedPlaya ofereixen als hostes que s'allotgin amb nosaltres a Benidorm, durant 6 nits o més, un servei de trasllat gratuït des de i cap a l'aeroport d'Alacant. Comprovi-ho! més informació.

La Costa Blanca es troba al tram del litoral mediterrani corresponent a la província d’Alacant.

Hi apreciarà i descobrirà unes instal·lacions turístiques modernes i ben equipades, bon menjar regional i internacional, una varietat d’activitats esportives, oportunitats culturals i espectacles. La Costa Blanca és una de les àrees més cosmopolites d’Europa i la seva capital extraoficial, Benidorm, és un dels millors símbols del sector turístic espanyol.

MedPlaya té cinc hotels a Benidorm: l’Hotel Riudor, l’Hotel Rio Park i l’Hotel Regente , l'Hotel Agir,  i l'Hotel Flamingo Oasis. Cinc excel·lents hotels per a un gran destí.

 

Les platges netes i daurades de Benidorm, el seu clima, l’horitzó i les avingudes amples creen un destí fantàstic per passar-hi unes vacances actives o relaxades, per buscar-hi diversió nocturna o gaudir de la platja. Per a l’entreteniment de la família hi ha grans parcs temàtics com Terra Mítica i Aqualandia. Els esports que s’hi poden practicar són múltiples: golf, ala delta, parapent, navegació, esquí aquàtic, busseig, pesca, kàrting , gimnàstica a la platja, tennis, equitació i altres.

A principis del segle XX, aquesta localitat era un poble de pesca amb una població que quasi arribava a les 2.000 persones. Actualment, hi resideixen més de 50.000 habitants i anualment la visiten més de 5.000.000 de viatgers. El turisme que ve a Benidorm durant tot l’any procedeix de molts països d’Europa, així com de moltes altres parts d’Espanya. Tan popular és aquest destí entre els britànics que quasi supera el nombre de turistes anuals que visiten Itàlia!

Les estrelles de l’escena musical internacional actuen a Benidorm durant tot l’any, i a principis d’estiu hi té lloc el Festival de Música, famós per ser un trampolí per a nous talents que volen conquistar el mercat musical.

El viatger pot optar per anar en qualsevol direcció dins d’aquesta costa per trobar els diferents atractius. Per exemple, comprar una sortida en embarcació per anar a l'illa de Benidorm i practicar submarinisme a qualsevol nivell, ja que hi trobarà una rica varietat d’espècies marines. Visitar, al llarg de la costa, les atractives poblacions que hi ha a prop com Altea. O desplaçar-se cap a l’interior i visitar petits pobles, o les muntanyes que dominen el mar com l’Algar, una reserva natural amb piscines naturals d’aigües clares que flueixen per un preciós conjunt de cascades.

Hotels de la zona

Hotel Rio Park
aquesta nit 79.05€

Hotel Rio ParkBenidorm

L’Hotel Rio Park és un hotel ple de vida el qual ha esdevingut l’hotel preferit per molts dels nostres clientes durant molt de temps. Amb una decoració moderna i un ambient especial, li ofereix una gran relació qualitat preu i tot el que vostè necessita per a unes vacances plenes de diversió.

Hotel Riudor
aquesta nit 84.60€

Hotel RiudorBenidorm

L’Hotel Riudor  es troba situat a la dreta de la cèntrica i coneguda Avinguda Mediterrani de Benidorm,  i per tant a poca distancia de la platja i de les principals punts d’interès turístic del centre.  Totes les habitacions han estat reformades, decorades amb un estil nàutic, modern i contemporani, tenint la seva comoditat molt en compte. L’hotel Riudor és un hotel recomanat exclusivament per a adults situat al cor de Benidorm.

Hotel Regente
aquesta nit 87.55€

Hotel RegenteBenidorm

A l’Hotel Regente hi trobarà un ambient relaxat ideal per a la seva escapada a Benidorm. Situat molt  a prop de la platja, l’Hotel Regente li ofereix confort i una excel·lent relació qualitat preu. Amb una concepció moderna, s’enorgulleix d’oferir un servei càlid i confortable al llarg dels anys.

Després d'haver estat completament renovat durant l'hivern de 2019/2020, l'hotel Regente ara ofereix un nivell de confort encara més gran i ha estat completament redissenyat amb una decoració molt moderna i contemporània.

Hotel Flamingo Oasis
Hotel Flamingo Oasis
aquesta nit 105.40€

Hotel Flamingo OasisBenidorm

El Flamingo Oasis li ofereix unes vacances en règim de Tot Inclòs a Benidorm , permetent-li gaudir de les avantatges d’un Tot inclòs i al mateix temps aprofitant al màxim les principals atraccions turístiques de Benidorm. Disposa d’unes habitacions espaioses, una àmplia zona de piscina i un programa d’animació molt divers. El Flamingo Oasis ha   esdevingut  un hotel molt reconegut a Benidorm.

Façana Hotel Agir
The Agir Springs Hotel
aquesta nit 81.00€

The Agir Springs HotelBenidorm

Molt modern i acollidor, l'Hotel Agir Springs de 4 estrelles es troba situat a l'Avinguda Mediterrani, a tan sols 2 minuts a peu de la platja de Llevant i molt a prop del casc antic de Benidorm.