Benidorm

Descobreix la ciutat que mai no dorm, entreteniment sense fi, platges banyades pel sol i una vida nocturna vibrant

Benidorm és l'epicentre de la Costa Blanca, una de les destinacions turístiques de referència. Amb més de 5 milions de visitants a l'any, aquesta ciutat costanera és plena d'activitats per a tots els gustos. Des de concerts de música internacional fins a festivals culturals, Benidorm ofereix entreteniment sense fi. A més, els amants de l'esport poden gaudir d'una àmplia gamma d'activitats aquàtiques i terrestres, mentre que els exploradors poden aventurar-se cap a les pintoresques poblacions properes o les impressionants muntanyes de davant del mar. Benidorm, un destí que mai no deixa de sorprendre!

Benidorm

Els nostres hotels

Troba el teu hotel a la Costa Blanca - Benidorm

Vacances en família: diversió i entreteniment assegurats!

MedPlaya Family

Vacances en família: diversió i entreteniment assegurats!

Som especialistes en turisme familiar, perquè creiem que tots els nostres hostes mereixen gaudir de les seves vacances al màxim, inclosos els més petits, i per això us oferim tots els serveis perquè pugueu crear records especials en família!

Descobreix-ho

Experiències

Descobreix les millors experiències a la Costa Blanca - Benidorm

Ofertes

Ofertes a la Costa Blanca - Benidorm

Els millors preus els té MedPlaya, aprofita les nostres ofertes i gaudeix més per menys.
Descompte: 10% a l'Hotel Regente -10%

Descompte: 10% a l'Hotel Regente

Programa de fidelització

MedPlaya Amigo! és el nostre programa de fidelització i recompenses gratuït

Converteix-te en MedPlaya Amigo! i transforma les teves estades en experiències encara més gratificants. Valorem la teva confiança, i per això hem creat un programa que recompensa cada cop que reserves directament amb nosaltres. Aconsegueix beneficis, descomptes i recompenses... Amb MedPlaya Amigo!, cada nit compta!

 

Idioma