Sinemorets - Mar Negre - Bulgaria

Situat a la zona sud-est de la costa Búlgara del Mar Negre, i prop de la frontera Turca, Sinemorets és un atractiu destí de vacances que està molt ben platges, i molt a prop del parc natural de Strandzha.
Aquest relaxant destinació ofereix dues belles platges de sorra, la platja de Bytamyata i la platja a la desembocadura del riu Veleka. A més, una de les platges més pintoresques de Bulgària, Silistar, és a poca distància.
MedPlaya Hotels es complau a oferir el popular Hotel Bella Vista Beach Club, que es troba just a la vora de la platja i ofereix allotjament tot inclòs de quatre estrelles de Sinemorets.
Hi ha una varietat d'esports aquàtics a l'àrea, amb "bots banana" i motos aquàtiques disponibles. O per a aquells que prefereixen explorar els voltants, hi ha passejades a cavall i en poni, passejades en bot pel riu Veleka i una varietat de senders per caminar o anar en bicicleta per la reserva Strandzha.
Molts dels pobles locals conserven les seves tradicions i estan orgullosos de compartir-los amb els visitants. Per exemple, el Nestinarka, un ball ritual realitzat sobre brases. Aquest ritual té lloc anualment el 21 de maig, en honor dels sants Constantí i Elena.
El riu Veleka atrau molts interessats en pescar les seves aigües. A la desembocadura del riu és possible capturar peixos d'aigua dolça i salada, ja que els peixos de la mar Negra s'aventuren riu amunt a la recerca d'aliment.
Tot i que el poble és petit i tranquil, hi ha una selecció de restaurants de marisc i restaurants que serveixen cuina nacional búlgara.

Hotels de la zona

aquesta nit 65.70€

Bella Vista Beach ClubSinemorets

Inaugurat el 2004, de quatre estrelles Bella Vista Beach Club Hotel està situat en una posició privilegiada a la costa, al bell poble de Sinemoretz. L'hotel s'erigeix orgullós, serè i luxós, es barreja harmoniosament amb el mar, el bosc i el riu. Un marc incomparable, on us podreu relaxar i divertir en gran.