La màgia t'espera als nostres hotels

Omple la teva maleta d'il·lusió

La màgia t'espera als nostres hotels

Vols viure un Nadal diferent aquest any? A MedPlaya t'ho posem fàcil: t'esperem amb activitats especials, menjars i sopars deliciosos, i un ambient festiu que et farà sentir com a casa. Vine a gaudir d'unes festes càlides i relaxades, amb tot preparat perquè només hagis de pensar a passar-ho bé amb els teus éssers estimats. La màgia la posen els nostres hotels; tu només has de venir.
Reservar
Tria la destinació perfecta per passar les festes

Benidorm i Costa del Sol

Tria la destinació perfecta per passar les festes

Aquestes festes, des de MedPlaya et convidem a descobrir dues destinacions increïbles per viure un Nadal diferent: Benidorm i la Costa del Sol. A tots dos llocs hi trobaràs tot el necessari per unes festes inoblidables, amb dies plens de sol i un ambient ideal per desconnectar.

A Benidorm podràs viure un Nadal ple d'energia i diversió. Gaudeix d'un clima suau, de platges relaxants i d'una ciutat plena de vida. La Costa del Sol ofereix un Nadal més tranquil, però no menys màgic. Descobreix Torremolinos o Benalmádena, gaudeix de passejades per la platja i d'un ambient perfecte per relaxar-te i celebrar amb les teves persones preferides.

Reservar
Activitats especials

El tren cap a la fantasia

Activitats especials

Acompanya'ns en un viatge cap a la fantasia! Durant la teva estada a MedPlaya, t'espera un món encantat on els follets juganers, les fades brillants i activitats plenes de sorpreses t'envolten en l'esperit nadalenc. I qui sap, potser fins i tot tinguis l'oportunitat de creuar-te amb el Pare Noel pel camí.

Dates i hotels:

Dia 23 de desembre: Hotel Riudor / Hotel Regente

Dia 24 de desembre: Hotel Bali / Hotel Flamingo Oasis / Hotel Alba Beach

Dia 25 de desembre: Hotel Rio Park / Hotel Riviera / Hotel Pez Espada

Descobreix la nova Vil·la Nadalenca

Hotel Flamingo Oasis

Descobreix la nova Vil·la Nadalenca

Aquest desembre, l'Hotel Flamingo Oasis es transformarà en un lloc màgic amb l'arribada de la Vil·la Nadalenca. En aquesta Vil·la plena de fantasia i que representa l'esperit del Nadal, hi trobaràs racons que faran que la teva experiència sigui inoblidable i, fins i tot, podràs visitar la Casa del Pare Noel.
A partir del 2 de desembre podràs gaudir de diverses activitats a la Vil·la Nadalenca, i des d'aquesta data també tindràs l'oportunitat de fer donacions de regals, que seran donats a nens i nenes que ho necessiten, fent d'aquestes festes una celebració amb sentit solidari. El dia 26 se celebrarà el Boxing Day, i es recolliran els regals recaptats durant les festes a la Vil·la Nadalenca.

Ofertes destacades

Els millors preus els té MedPlaya, aprofita les nostres ofertes i gaudeix més per menys

Allotja't a l'Hotel Pez Espada amb un 10% de descompte -10%

Allotja't a l'Hotel Pez Espada amb un 10% de descompte

Descobreix Benidorm amb un 10% de descompte al Rio Park -10%

Descobreix Benidorm amb un 10% de descompte al Rio Park

Vacances a l’Hotel Bali amb un 10% de descompte -10%

Vacances a l’Hotel Bali amb un 10% de descompte

Dinars i sopars de gala

Menús nadalencs que t'encantaran

Dinars i sopars de gala

A MedPlaya sabem que el Nadal no seria el mateix sense un bon festí de dinars i sopars especials. Per això, et convidem a gaudir al màxim de les nostres propostes gastronòmiques.

A MedPlaya sabem que el Nadal no seria el mateix sense un bon festí de dinars i sopars especials. Per això, et convidem a gaudir al màxim de les nostres propostes gastronòmiques.

Menús nadalencs que t'encantaran

Dinars i sopars de gala segons l'hotel

25 de desembre: Sopar bufet especial de Nadal 

Sopes i cremes: Sopa de verdures, crema d'espàrrecs i porros amb pernil.
Entrants: Amanides, foie gras amb gelatina d'Oporto, alvocats amb salmó i gambes, amanides variades i més.
Plats principals: Gall dindi rostit, cuixa de xai, confit d'ànec, bacallà i orada a la planxa.
Guarnicions: Puré de patates, carbassó gratinat, bròquil al vapor i més.
Postres: Tronc de Nadal, brownie, selecció de formatges, torrons i més.
Begudes: Vi blanc, negre, cava i aigua mineral

31 de desembre: Sopar bufet especial de Cap d'Any

Sopes i cremes: Brou de pollastre amb verdures i crema de tomàquet amb alfàbrega.
Entrants i Amanides: Selecció de patés, amanides de cranc, angules i confit d'ànec, llagostins, salmó fumat i més.
Plats principals: Cuixa de senglar, galtes de porc, vieires a la gallega, rosada al forn.
Cuina en Viu: Filet de bou Wellington, costelles de xai, llobarro a la graella, salmó rostit.
Guarnicions: Mongetes verdes, arròs saltat, coliflor gratinada, patates risolades i més.
Postres: Gelats i sorbets, coulant de xocolata, pasta de full amb pinya, púding de prunes, selecció de formatges i dolços nadalencs, i més.
Begudes: Vi blanc Verdejo, vi negre Cabernet, cava i aigua mineral. 

Menús subjectes a canvis sense previ avís.

24 de desembre: Menú especial de Nit de Nadal

Amanides i Entrants: Sopa de marisc, crudités, tomàquet amb mozzarella i salmó, pernil serrà, taula de formatges, llom a la gallega, ensaladilla russa, gambes al forn, amanida de pebrots.
Pasta: Tallarins amb salsa de musclos, lasanya de verdures.
Carns i Peixos: Costelles rostides, goulash de vedella, paupiettes de pollastre, costelles de xai (show cooking), truites al forn, tonyina a la planxa (show cooking).
Guarnicions: Ceba a la planxa, patates al vapor, arròs blanc, cols de Brussel·les, saltat de verdures, tomàquet a la provençal.
Postres: Torrons, polvorons i rebosteria nadalenca.
Begudes: Vi Somontano blanc i negre, aigua mineral, copa de cava Delapierre.

25 de desembre: Sopar buffet de gala de Nadal

Amanides i entrants: Sopa amb marisc, musclos a la vinagreta, tartaletes de còctel de marisc, selecció de patés, pernil serrà i formatges, escamarlans al vapor, alvocat amb cranc i llagostins.
Pasta: Pastís Parmentier de xai, lasanya a la bolonyesa.
Carns i peixos: Gall dindi rostit de Nadal, galtes de porc (show cooking), vedella rostida, salmó a la planxa (show cooking), lluç a la marinera, bacallà a la biscaïna.
Guarnicions: Bròquil al vapor, parrillada de verdures, espàrrecs verds, patates braves, xampinyons saltats, pastanagues caramel·litzades, raviolis de carn, patates al vapor.
Postres: Tronc de Nadal, torrons i rebosteria nadalenca.
Begudes: Vi Chardonnay ecològic, vi Cabernet Sauvignon, cava Delapierre, aigua mineral.

31 de desembre: Sopar buffet de gala de Cap d'Any

Amanides i entrants: Crema de bròquil i gambes, pop a la vinagreta, tartaletes de llagostins amb pinya, pernil serrà i formatges, mini volován de formatge crema amb salmó, assortiment de patés, enciams amb gambes, llagostins al vapor.
Arrossos i pasta: Canelons d'espinacs amb pinyons i gambes, arròs pilaf.
Carns i peixos: Espatlla de xai, cuixes de pollastre, rostit de vedella, filet de porc (show cooking), lluç gratinat, orada a la planxa (show cooking).
Guarnicions: Mongetes verdes amb gall dindi, carbassons gratinats, patates risolades, pebrots farcits, carxofes amb pernil, pastanagues caramel·litzades.
Postres: Rebosteria nadalenca, torrons, raïm de la sort i cotilló.
Begudes: Vi Chardonnay, vi Tempranillo, cava Delapierre, aigua mineral.

1 de gener: Dinar d'Any Nou

*Menús subjectes a canvis sense previ avís.

24 de desembre: Sopar buffet de Nit de Nadal.

Sopes i cremes: Sopa de peix i marisc, crema d'ametlles
Amanides i entrants: Amanida de tomàquet amb formatge feta i anxoves, patates amb allioli, crudités, llom fumat, pernil serrà, selecció de formatges, marisc cuit.
Carns: Garrí rostit, rodó de vedella, cuixetes de pollastre.
Peixos: Orada a l'esquena, fregit de peix a l'andalusa.
Guarnicions: Nius d'espinacs, bròquil al vapor, pastanaga baby, pèsols, patata a la lionesa, arròs pilaf, patata al forn, Yorkshire pudding.
Postres: Rebosteria nadalenca, assortit de torrons i polvorons.


25 de desembre: Sopar buffet especial de Nadal.

Sopes i cremes: Sopa de verdures amb juliana de bou, crema d'au amb pinyons.
Amanides i entrants: Salpicó de marisc, escalivada amb bacallà, selecció de fumats, patés, pernil serrà, formatges, llagostins cuits, musclos en vinagreta.
Carns: Gall dindi farcit de Nadal, espatlla de xai, galtes de porc confitades.
Peixos: Salmó a la planxa, rosada adobada.
Guarnicions: Pasta amb salses, dàtils amb bacó, pasta de full amb verdures i formatge blau, xampinyons, pastanagues caramel·litzades, cols de Brussel·les, patates dauphine, patates al vapor i al forn, Yorkshire pudding.
Postres: Tronc de Nadal, rebosteria nadalenca, torrons i dolços.


31 de desembre: Sopar buffet de gala de Cap d'Any.

Sopes i cremes: Caldo de gallina amb fideus, crema d'espàrrecs amb pernil.
Amanides i entrants: Amanida tropical, salpicó de pop, enciams amb bacallà, espàrrecs amb salmó, musclos al limoncello, pernil serrà, selecció de formatges, llagostins al vapor.
Especial tall: Roast beef de vedella, cuixa de xai.
Peixos: Salmó a la planxa, rosada a la marinera.
Carns: Filet de porc, cuixes d'ànec confitades, paupiettes de pollastre farcides
Guarnicions: Mongetes verdes, tomàquets al forn, bròquil, pastanaga baby, patates al forn, patates a la panadera, patata rostida, Yorkshire pudding.
Postres: Assortiment nadalenc, torrons, raïm de la sort, cotilló


1 de gener: Dinar d'Any Nou.

*Menús subjectes a canvis sense previ avís.

25 de desembre: Sopar de les espelmes de Nadal

Còctels de Benvinguda: Blinis amb crema de salmó i caviar, tàrtar de salxitxó D.O. Màlaga, esfera de gorgonzola, poma reineta i festucs, gotet de foie i fruits vermells, mini forquilla de pastís de cabracho.
Entrant: Crema de llamàntol amb crostonet de formatge.
Primer plat: Llom de llobarro rostit amb polenta i confitura de tomàquet.
Plat principal: Gall dindi farcit amb gratinat de patata, crema de poma i salsa de fruits vermells.
Postres: Tronc de Nadal.
Bodega: Ederra Verdejo D.O. Rueda, Ederra Tempranillo D.O.C Rioja, cava Delapierre Brut, aigua, cervesa i refrescos.

31 de desembre: Sopar Gala de Cap d'Any

Còctels de Benvinguda: Tàrtar de tonyina vermella amb anacards i cremós d'alvocat, rap fregit amb maionesa de llima, ferrero d'avellanes, foie i figues, amanida russa de gambes i caviar d'eriçó de mar, xopet de guaiaba amb mousse de formatge de cabra malagueny.
Entrant: Crema de moniato i pera caramel·litzada amb festucs.
Primer plat: Llom de bacallà confitat a baixa temperatura amb samfaina de verdures i pil pil de xampinyons.
Plat principal: Filet de vedella rostit amb salsa de foie, bolets i patates parmentier.
Postres: Bavaroise de Ferrero Rocher i torró.
Bodega: Ederra Verdejo D.O. Rueda, Ederra Tempranillo D.O.C Rioja, cava Delapierre Brut, aigua, cervesa i refrescos, 1 combinat per persona.

Preu per a persones que no s'allotgin a l'hotel o que tinguin règim de només allotjament i esmorzar: 120 €.

*Menús subjectes a canvis sense previ avís.

25 de desembre: Dinar buffet especial de Nadal.

Aperitius: Assortiment de canapès, broquetes, gyozas, coques, tartaletes de mousse de cranc, dàtils amb bacon i més.
Entrants: Llagostins, sushi, salmó fumat, varietat de patés, formatges nacionals i internacionals, assortit de pans i més.
Buffet fred: Pastís de salmó, foie amb melmelada, amanides i crudités, coleslaw, amanida de patates amb allioli.
Racó de tapes: Culleretes de formatge crema, ous farcits de mousse de cranc, canapès variats.
Plats principals: Gall dindi farcit amb salsa de nabius, vedella rostida, filet de porc, raviolis de llamàntol, llagostins en fil de patata, cuixa de xai, paupiettes de pollastre, tournedó de salmó, llom de lluç, arròs salvatge, pasta de full amb formatge i espinacs, patates variades, musclos en salsa marinera, verdures.
Postres: Font de xocolata, lingots de Nadal, pastissos, púding nadalenc, trufes i més.
Bodega: Vins blancs, rosats i negres, cava i altres begudes.

31 de desembre: Sopar buffet especial de Cap d'Any.

Sopes i Cremes: Sopa de ceba francesa, crema de carbassa.
Entrants i aperitius: Varietat de formatges i patés, embotits, endívies amb formatge blau, tomàquets cherry amb verat, canapès, pastís de cranc, còctel de marisc, amanides, sushi, llagostins i més.
Trinxa i cuina en viu: Gall dindi rostit, filet de porc farcit, filet de vedella, gall de Sant Pere amb salsa orly.
Carns i Peixos: Espatlla de xai rostit amb mel, llom de bacallà, blanqueta de pollastre.
Verdures i Guarnicions: Pastanagues saltades, xampinyons amb maionesa de tòfona, cols amb bacon, rosti de verdures, raviolis de tòfona i mozzarella, arròs al curri, patates variades.
Postres: Pastissos nadalencs, cruixent de poma, assortit de postres nadalencs, choco tresor, fruita de temporada, dolços nadalencs.
Begudes: Aigües, refrescos, vins rosat i negre, cava.

Menús subjectes a canvis sense previ avís.

25 de desembre: Dinar buffet especial de Nadal.

Entrants: Varietat de patés, embotits i formatges, taula de sushi, ànec a la taronja, salmó fumat, broquetes de tomàquet i mozzarella, còctel de marisc, tartaletes, llagostins, endívies amb roquefort, amanides variades, cruixents, saquets de marisc.
Sopes calentes: Crema de carbassa al curri, sopa de pollastre amb verduretes.
Racó veggy: Arròs salvatge, guisat de tofu, mossegades veganes, saltat de verdures.
Trinxa: Gall dindi rostit amb cols de Brussel·les, dàtils amb bacon, puré de pèsols i salsa de nabius.
Plats principals: Espatlla de xai, mini trena de 4 formatges, llom de bacallà, filet de porc, salmó amb salsa de cava, entrecot amb salses, mini hamburgueses, delícies de pollastre.
Guarnicions: Gratinat de patates, panaché de verdures, coliflor, espàrrecs, espinacs amb panses.
Postres: Pudding de Nadal, strudel de pruna, tiramisú, tronc de Nadal, pastís de pastanaga, crema catalana, pastisseria francesa, dolços de Nadal, font de xocolata, mince pie, gelats, fruita fresca.
Bodega: Vins Chardonnay, Somontano i Rioja, cava Delapierre.

31 de desembre: Sopar buffet especial de Cap d'Any

Entrants: Varietat de patés, embotits i formatges, buffet especial de marisc (carabiners, gambes, musclos, llagostins), amanides variades, carpaccio de pollastre, volovants de formatge blau, roses de salmó.
Sopes: Crema de marisc, sopa de verdures.
Racó Veggy: Xampinyons i bolets saltats, bròquil al vapor, gratinat de patates, mongetes.
Trinxa: Pork belly amb pastanagues baby i puré de patates.
Plats Principals: Filet de vedella amb salsa de foie, paupiettes de pollastre, tournedó de salmó, pasta de full amb formatge de cabra, llom de lluç, assortit oriental de pollastre, costelles de xai, mini hamburgueses, pa bao farcit.
Postres: Brownie amb salsa de vainilla, pastissos variats, bomba de maduixa, trio de xocolata, pastisseria francesa, dolços de Nadal, tiramisú, pasta de full amb fruits vermells, font de xocolata, mince pies, gelats, fruita fresca.
Bodega: Vins Chardonnay, Somontano, Rioja, cava Delapierre.

Menús subjectes a canvis sense previ avís.

24 de desembre: Sopar de Nit de Nadal

Aperitiu i copa de benvinguda
Per compartir: Pernil ibèric de recebo, còctel de llagostins amb pinya, croquetes de calamarsons en la seva tinta, carxofa farcida de formatge gorgonzola i nous. 
Per continuar gaudint: Galta de porc melosa sobre crema de patates i espàrrecs al farigola, suprema de salmó amb saltat de verdures, gambetes i salsa de safrà.
Dolç final: Pastís casolà de formatge amb salsa de dolç de llet i festucs verds.
Inclou: Maridatge amb vins i caves de Nadal.

Preu per a persones que no s'allotgin a l'hotel o tinguin règim de només allotjament i esmorzar: 60 €.

25 de desembre: Dinar especial de Nadal (no es serveix sopar aquest dia).

Aperitiu i copa de benvinguda
Per compartir: Selecció de formatges i embotits ibèrics, mousse de foie amb pomes verdes caramel·litzades, pebrot del piquillo farcit de vedella melosa.
Per prendre calent: tradicional crema de marisc i rap
Per continuar gaudint: Llom de lluç amb crema de moniato perfumat amb cardamom i salsa biscaïna, gall dindi farcit amb fruits d'hivern, compota de poma i salsa de fruits vermells
Dolç final: Tronc de Nadal de rovell i nata, 
Cafès i dolços nadalencs
Inclou: Maridatge amb vins i caves de Nadal

Preu per a persones que no s'allotgin a l'hotel o tinguin règim de només allotjament i esmorzar: 70 €.

31 de desembre: Sopar-cotilló amb festa de Cap d'Any a l'Agir Springs Diner.

Aperitiu i copa de benvinguda: Piruleta cruixent de xai, salsa romesco i brots verds, escamarlà a la planxa sobre tàrtar de tomàquets raff, mango i alvocat amb emulsió de cítrics.
Per continuar: Llom de bacallà sobre verdures amb salsa de llagostins i cloïsses, filet de vedella gallega amb espàrrecs verds, bolets de temporada i salsa de pebre verd.
Dolç final: Cremós de xocolata, centre de vainilla Bourbon i gelat de torró de Xixona.
Cafès i dolços nadalencs.
Inclou: Maridatge de vins i caves de Nadal, cotilló i raïm de la sort, i festa musical de benvinguda al 2025 amb 2 consumicions al bar Diner.

Preu per a persones que no s'allotgin a l'hotel o tinguin règim de només allotjament o allotjament i esmorzar: 115 €.

Menús subjectes a canvis sense previ avís.

25 de desembre: Dinar buffet especial de Nadal.

Sopes: Crema de carbassa, sopa de pollastre.
Entrants i entremesos: Canapès, llagostins cuits, fumats, ibèrics, formatges, marisc, patés, diverses amanides.
Trinxa especial de Nadal: Gall dindi rostit amb salses, salmó rostit.
Carns i peixos: Galtes de porc, llom farcit, medalló de rap, cuixa de xai, lingot de verdures, gyozas d'ànec, gambes a la planxa.
Verdures i guarnicions: Mini trena de formatge, col vermella, moniatos, patates parisenques, gratin dauphinois, mongetes amb bacon, bròquil.
Show cooking: Filet de vedella, farcit de gall dindi, raviolis, puré de pèsols, cols de Brussel·les.
Pastisseria: Font de crema i xocolata, dolços nadalencs, tronc de Nadal, gelats, fruita, mince pies.


31 de desembre: Sopar buffet especial de Cap d'Any.

Sopes: Crema de marisc, sopa juliana de verdures.
Entrants i entremesos: Canapès, fumats, ibèrics, formatges, marisc, ous farcits, sushi, ceviche, salpicó de marisc, diverses amanides.
Carns i peixos: Gall dindi farcit, cuixa de xai, salmó farcit, bacallà a la bilbaïna, lluç en salsa verda, saltat de gules i gambes.
Verdures i guarnicions: Milfulls de verdures, tomàquets cherry al pesto, samoses, coliflor, gratin de patates, espàrrecs amb bacon, patates al forn, patates baby.
Trinxa - Show Cooking: Filet de vedella, Wellington, rostit de vedella, gnocchis, cebetes glacejades, Yorkshire pudding, salses i purés.
Pastisseria: Font de xocolata, dolços nadalencs, tronc de Nadal, pastisseria individual, gelats, fruita, mince pies.

Menús subjectes a canvis sense previ avís.

25 de desembre: Dinar especial de Nadal.

Entrants: Selecció d'amanides, crudités, formatges, patés, embotits, fumats, amanida de llamàntol, còctel de gambes, musclos, mosaic de marisc.

Trinxa - Show Cooking: Gall dindi farcit amb salsa de fruits vermells, pinya caramel·litzada i cols de Brussel·les, tournedó de vedella a la planxa.

 Plats Principals: Sopa d'au, bisque de marisc, salmó amb espinacs, espatlla de xai, llom de bacallà, gnocchi amb salsa de tomàquet o carbonara.

Postres: Pudding de Nadal, pastisseria francesa, gelats, sorbets, torrons i polvorons.

31 de desembre: Sopar especial de Cap d'Any.

Entrants: Selecció d'amanides, crudités, formatges, patés, embotits, fumats, amanida de llamàntol, còctel de gambes, musclos, mosaic de marisc.
Trinxa - Show Cooking: Gall dindi farcit amb salsa de fruits vermells, pinya caramel·litzada i cols de Brussel·les, tournedó de vedella a la planxa.
Plats Principals: Sopa d'au, bisque de marisc, salmó amb espinacs, espatlla de xai, llom de bacallà, gnocchi amb salsa de tomàquet o carbonara.
Postres: Pudding de Nadal, pastisseria francesa, gelats, sorbets, torrons i polvorons.

Menús subjectes a canvis sense previ avís.

Vols saber-ne més?

Descobreix MedPlaya

Idioma