Viu una experiència inolbidable

Us donem la benvinguda al MedSummer Fest, l'esdeveniment més esperat de la temporada als nostres hotels!

La millor època de l'any ja està aquí! Arriba el moment de celebrar l'estiu amb les nostres MedFests anuals, que faran de la teva estada una experiència inoblidable! La diversió i l'entreteniment s'uneixen per oferir-te unes vacances de somni.

Durant les nostres MedFest s'organitzen una gran varietat d'activitats i esdeveniments, com ara pool parties amb jocs aquàtics, canons d'escuma per refrescar-te i divertir-te sota el sol, concerts... I molt, molt més!

Deixa't atrapar per l'energia, la diversió i l'alegria als hotels MedPlaya. Crea moments únics durant les teves vacances!

MedSummer Fest: Elementals, una celebració dels quatre elements

Terra, aire, foc i aigua

MedSummer Fest: Elementals, una celebració dels quatre elements

En aquesta edició, les festes del MedSummer Fest estan inspirades en els quatre elements: terra, aire, foc i aigua. Cadascun d'aquests elements representa aspectes de la natura i exerceix un paper essencial en la creació i l'equilibri del món.

Aquest any us convidem a descobrir l'essència de cadascun d'aquests elements que componen el nostre univers: la solidesa i l'estabilitat de la terra, la llibertat i la claredat de l'aire, la passió i l'energia del foc, i la fluïdesa i la purificació de l’aigua.

Uneix-te a les nostres MedSummer Fest i viu una experiència única amb Elementals!

Un viatge de sabors

Còctel MedSummer

Un viatge de sabors

Deixa't sorprendre pel nostre còctel oficial de la MedSummer Fest! Aquesta deliciosa beguda està inspirada en les aromes i els sabors únics de les diferents regions costaneres del país on s'ubiquen els nostres hotels.

Experimenta una combinació fresca i exòtica que captura l'essència de l'estiu a cada glop. No et perdis aquesta beguda única preparada en exclusiva a les MedSummer Fests!

Consulta dates de les MedSummer Fest

Descobreix el calendari complet per hotels

Calendari MedSummer Fest 2024

Vols saber-ne més?

Descobreix MedPlaya

Idioma