SALOU - COSTA DAURADA

El destí més popular de la Costa Daurada és Salou.

Veure secció PAQUETS, que completen la seva estancia d'hotel amb ACTIVITATS ESPECIALS

Salou té alguns dels millors serveis d’oci a Espanya, a més d’unes àmplies platges de sorra i encantadores cales, i amb moltes possibilitats esportives, d’oci i culturals. Camps de golf, ports nàutics, balnearis, llocs on practicar el senderisme, i molt més.

Med Playa té a Salou l’Hotel Calypso, de tres estrelles i l'Hotel Piramide, de quatre estrelles ideals per gaudir d’unes meravelloses vacances amb la seva família.

La Costa Daurada és la costa més meridional de Catalunya. No és tan agrest com la Costa Brava, però és també un lloc de gran bellesa amb meravelloses zones, com el delta de l’Ebre en el seu extrem sud, refugi i hàbitat de moltes espècies protegides, i un magnífic lloc per fer excursions. Pobles medievals, castells, esglésies, contribueixen a conformar un ric patrimoni cultural. En l’extrem oposat de la Costa Daurada trobem la magnífica muralla romana de la ciutat de Tarragona, declarada Patrimoni de la Humanitat, que mereix una visita.

Per als més joves la visita més popular és la de Port Aventura. Cinc espais diferents dedicats al Mediterrani, la Polinèsia, la Xina, Mèxic, i el Lejano Oeste, en unes instal·lacions de més de 800 hectàrees i que es completen amb 90 atraccions diferents, que inclouen el Dragon Khan, l'única muntanya russa del món amb vuit bucles. Però també hi ha atraccions més tranquil·les per als menys atrevits i els més petits: una de les novetats més recents i més popular del parc és l’Odissea del Mar, un simulador tecnològicament avançat que porta els seus visitants a un viatge emocionant per les profunditats del mar.

Si té oportunitat, pot dirigir-se també cap a l’interior. La petita ciutat de Reus, lloc de naixement d’Antoni Gaudí, té un nucli antic amb un impressionant llegat modernista. També li recomanem la zona del Priorat, d’un interès excepcional tant pels seus pobles medievals com per la vinicultura, una tradició iniciada pels monjos cartoixans i que actualment està produint uns vins exquisits amb una personalitat excepcional, afavorits per la composició de la terra i el clima rigorós.

Hotels de la zona

Piscina
Albatros Family

Albatros FamilySalou

EN COL.LABORACIÓ AMB MEDPLAYA

Albatros Family Apartments no és part de la cadena MedPlaya, però està molt recomanat per MedPlaya per a clients que busquen unes vacances d'apartaments amb la flexibilitat d'afegir diferents opcions de la placa.

Els Albatros Family Apartments estan situats en una ubicació privilegiada, amb vistes a la platja pel que és l'elecció ideal per a unes vacances en família

Hotel Calypso
MedPlaya Hotel Calypso

MedPlaya Hotel CalypsoSalou

L’hotel Calypso és un hotel familiar amb un ambient divertit on hi trobarà una àmplia oferta d’activitats per a tota la família. Disposa de 2 piscines, bars i un fantàstic programa d’animació que farà que no vulgui sortir de l’hotel. Quan es decideixi a fer-ho, podrà gaudir de la proximitat de la platja i el centre turístic.

Piramide
MedPlaya Hotel Piramide Salou
aquesta nit 40.80€

MedPlaya Hotel Piramide SalouSalou

L’Hotel Piramide es un hotel modern amb habitacions espaioses que gaudeix d’una excel·lent ubicació. La platja i el centre turístic del municipi es troben a tan sols uns minuts caminant de l’hotel. La seva situació permet un fàcil accés a Port Aventura. Aquest hotel és ideal per a famílies i parelles que vulguin gaudir del municipi de Salou.

Els millors paquets d’aquest destí