Costa Barcelona

Platges, natura i diversió

Calella de la Costa destaca com un dels principals destins turístics de la comarca del Maresme, amb fins a 39 quilòmetres de platges de sorra expansiva, creant un entorn ideal per a vacances inoblidables. A més de la seva magnífica costa, la comarca del Maresme ofereix una àmplia gamma d'activitats tant al mar com a la muntanya. El Parc Natural del Montnegre és un destí particularment atractiu per als amants de la natura i els excursionistes. La regió també deleita els paladars amb una varietat de productes locals, com les delicioses maduixes de l'Alt Maresme i els reconeguts vins d'Alella. Per aquells que busquen aventures més enllà de Calella, la proximitat a la impressionant Costa Brava i a la vibrant ciutat de Barcelona obre un munt d'oportunitats per a explorar i gaudir.

Els nostres hotels

Troba el teu hotel a la Costa Barcelona

Vacances en família: diversió i entreteniment assegurats!

MedPlaya Family

Vacances en família: diversió i entreteniment assegurats!

Som especialistes en turisme familiar, perquè creiem que tots els nostres hostes mereixen gaudir de les seves vacances al màxim, inclosos els més petits, i per això us oferim tots els serveis perquè pugueu crear records especials en família!

Descobreix-ho

Programa de fidelització

MedPlaya Amigo! és el nostre programa de fidelització i recompenses gratuït

Converteix-te en MedPlaya Amigo! i transforma les teves estades en experiències encara més gratificants. Valorem la teva confiança, i per això hem creat un programa que recompensa cada cop que reserves directament amb nosaltres. Aconsegueix beneficis, descomptes i recompenses... Amb MedPlaya Amigo!, cada nit compta!

 

Idioma