COSTA DEL SOL

La Costa del Sol està considerada per molts com un de les millors centres turístics d’Europa. Més de cent cinquanta quilòmetres de platges i cales que marquen el fi de la costa andalusa abans de trobar-se amb el càlid mar Mediterrani.


Med Playa té quatre hotels a la Costa del Sol. A la costa de Benalmádena proposa l'Hotel Bali, de tres estrelles; l'Hotel Balmoral, de 2 estrelles, i l'Hotel Riviera, de quatre estrelles; i a Torremolinos, el nostre hotel més famós, el Pez Espada, de quatre estrelles.


Torremolinos li ofereix una gran varietat d’activitats culturals i moltes possibilitats per a la pràctica d’esports gràcies a la seva infraestructura. Aquesta ciutat continua sent un referent com a destí per a turistes procedents de tot el món.

L'hotel Pez Espada es va inaugurar el 1959, i va ser un dels primers hotels de luxe a la Costa del Sol. Moltes estrelles internacionals com Frank Sinatra es van enamorar d’Espanya mentre s’allotjaven en el Pez Espada. L’hotel va marcar el principi d’un període daurat per al turisme espanyol que s’ha millorat amb el pas del temps fins a arribar als nostres dies.

A Benalmádena trobarà suficients activitats per gaudir durant jornades completes, a la vegada pot aprofitar per conèixer la natura, la cultura o l’entorn d’aquest paisatge mediterrani.

La Costa del Sol ens ofereix una àmplia llista de clubs per als incondicionals del golf. Hi ha més de cinquanta camps dissenyats per mestres com Severiano Ballesteros. Són camps impecables i espectaculars que es troben entre els millors d’Europa i així va quedar clar davant del món sencer ja que s'hi van celebrar la Ryder Cup i el Campionat del Món.

La Costa del Sol i Andalusia són l'ideal que ve a la nostra imaginació en pensar en Espanya: pobles, arquitectura morisca, ball flamenc, toros, sementals pura sang, estius càlids i hiverns suaus. Culturalment rica, la Costa del Sol està coberta de ruïnes antigues i magnífics edificis històrics de les moltes civilitzacions que l'han anat formant. Espanya té una mitjana de quasi un geni artístic universalment reconegut per cada una de les seves costes i la Costa del Sol no és cap excepció. Pablo Picasso va néixer a Màlaga el 1895 i, és aquí, en la seva ciutat natal, on trobem el museu que porta el seu nom i que recull una col•lecció important de les seves obres.

Però a més de la cultura, la Costa del Sol ens ofereix una variada oferta de diversió. Parcs temàtics i d’atraccions, aquaris i zoològics, un parc de cocodrils, concursos hípics internacionals de cavalls pura sang, són tan sols una part de les moltes activitats per a l’entreteniment i la diversió familiar. Per als amants de la pràctica de l’esport existeix una oferta d’onze ports nàutics i unes instal·lacions modernes per a la pràctica del bàsquet d’alt nivell, el tennis, l’equitació, la natació i l’atletisme, entre d’altres.

Clínicas PCR en Costa del Sol

Nos complace informarle que las siguientes clínicas locales pueden ofrecer pruebas de PCR en la Costa del Sol. Tenga en cuenta que los precios están sujetos a cambios:

Vithas Xanit Hospital
Av. de los Argonautas, s/n,
29630 Benalmádena,
+ 34 952 36 71 90

PCR (test nasal) 90 € - resultados en 24 horas
Test rápido de antígenos 35€
Test de anticuerpos 30 € - resultados en 15 mins

Malaga Aeropuerto:
https://travelcovidtestcenter.com/
PCR (test nasal) 58,68€ € - resultados en 12 horas
Test rápido de antígenos 24,45€ - resultados en 15 – 20 mins
Test de anticuerpos 29,34 € - resultados en 15-20 mins

 

Hotels de la zona

Hotel Balmoral
Hotel Balmoral
aquesta nit 54.40€

Hotel BalmoralBenalmadena Costa

L’Hotel Balmoral es troba situat a tan sols 50 m de la platja i per tant la majoria de les habitacions disposen de vistes al Mediterrani. La seva atractiva piscina i jardí faran que gaudeixi d’un espai de descans amb tots els serveis al seu abast. Conegut per el seu tracte familiar, és una gran opció tan per a famílies, amics o parelles.

Hotel Bali
Hotel Bali
aquesta nit 48.60€

Hotel BaliBenalmadena Costa

L’Hotel Bali li ofereix tot el que necessita per a unes vacances a Benalmádena oferint-li un ambient adequat tan per parelles com per famílies. La platja es troba situada a 250 metres de distància. Les dues àrees de piscines i un gran equip d’animació faran que gaudeixi de les seves vacances a l’Hotel Bali.

MedPlaya - Hotel Riviera
Hotel Riviera
aquesta nit 63.75€

Hotel RivieraBenalmadena Costa

L’Hotel Riviera, recomanat per a adults, amb una situació privilegiada a primera línia de mar i un estil elegant i modern, li ofereix un ambient relaxat i confortable. Les habitacions estan decorades en un estil modern i avantguardista. L’Hotel disposa d’unes precioses terrasses enjardinades que el portaran fins a la platja. 

L'hotel Riviera és recomanat per adults +16.

 

MedPlaya - Hotel Pez Espada
Hotel Pez Espada
aquesta nit 68.00€

Hotel Pez EspadaTorremolinos

L’Hotel Pez Espada gaudeix d’una situació privilegiada a primera línia mar a la zona de la Carihuela a Torremolinos. Un dels hotels més distingits de Torremolinos, l’Hotel Pez Espada es conegut per el seu gran confort i amabilitat. Podrà triar entre un ampli ventall de tipus d’habitació. La zona de la Carihuela, situada al final del passeig marítim de Torremolinos, hi trobarà els millors restaurants de marisc de la zona.