¿Necessites ajuda?

Contact Centre

Som l'equip de Contact Centre i estem llestos per fer que les teves vacances siguin el més perfectes possible. Som aquí per a tu, per ajudar-te amb les teves reserves o simplement aclarir els teus dubtes.
Volem que et sentis com a casa

La nostra missió

Volem que et sentis com a casa

Coneixem els nostres hotels de dalt a baix i estem aquí per assegurar-nos que tinguis una experiència inoblidable durant les vacances.

El nostre treball se centra en que disfrutis de les teves vacacnces!

Contacta'ns!

Els nostres horaris i vies de contacte

Contacta'ns!

Pots contactar amb el nostre equip trucant al +34 951 989 315 des d'Espanya, i al 0843 508 5479 des de UK. El nostre horari és de dilluns a divendres de 9:00 ha 22:00 h, els dissabtes de 9:00 ha 19:00 h hi els diumenges de 10:00 ha 18:00 h. Si ens truques després d'aquestes hores, tranquil, deixa un missatge i et tornarem la trucada tan aviat com estiguem de tornada.

Som aquí per ajudar-te en allò que necessitis. No dubtis a trucar-nos, xatejar amb el nostre equip o enviar-nos un correu electrònic a través del següent formulari.

Posa't en contacte

Contacta'ns per mail

Gestiona tu mateix les teves reserves

Cancelació de reserves

Qualsevol usuari pot gestionar i cancel·lar les seves reserves a través del seu compte MedPlaya Amigo!. Pots accedir-hi fent clic aquí.

I, si encara no ets membre del nostre programa MedPlaya Amigo!, pots cancel·lar la reserva introduint les següents dades:

Vols saber-ne més?

Descobreix MedPlaya

Idioma