Condicions

Termes i Condicions del lloc web

Benvinguts al nostre lloc web. El fet de navegar per aquest lloc web suposa l’acceptació dels termes i condicions que s’exposen a continuació que, juntament amb la nostra política de privacitat, regeixen la vostra relació amb Med Playa vers aquest lloc web.
El terme ‘Med Playa’ o ‘nosaltres’ es refereix al propietari del lloc web amb domicili social MED PLAYA MANAGEMENT, SL Ps General Mendoza 1 6  17002  - (Girona) - Gerona.
El número de registre de l’empresa és  B17076886
Tom 1.597, Foli 58, Full A-21.313, Inscrip. 1ª
El terme ‘vosaltres’ es refereix a l'usuari o al visitant del nostre lloc web.
L'ús d'aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:

  • El contingut de les pàgines d'aquest lloc web està destinat a finalitats informatives generals. Els continguts estan subjectes a canviar sense notificació.
  • Ni nosaltres ni cap tercera part aportem cap garantia pel que fa a la precisió, la puntualitat, l'actuació, la integritat o l'adequació de la informació i dels materials que es troben o s'ofereixen en aquest lloc web per a qualsevol finalitat particular. Accepteu que esteu informats del fet que aquesta informació i aquest material poden contenir imprecisions o errors i nosaltres excloem expressament qualsevol responsabilitat per qualsevol imprecisió o error fins al màxim punt permès per la llei.
  • L'ús que feu de qualsevol informació o material que apareguin en aquest lloc web és totalment responsabilitat vostra i, per tant, no en serem responsables. Serà responsabilitat vostra assegurar-vos que qualsevol producte, servei o informació disponibles a través d'aquest lloc web compleixin els requisits específics.
  • Aquest lloc web conté material que és propietat nostra o que està sota la nostra llicència. Aquest material inclou, però no està limitat a, el disseny, la maquetació, l’aspecte, l'aparença, i els gràfics. N'està prohibida la reproducció si no és de conformitat amb les condicions de drets d'autor que formen part d'aquests termes i condicions.
  • Totes les marques reproduïdes en aquest lloc web que no són propietat de l’operador o que no estan sota la seva llicència, estan autoritzades per aparèixer aquest lloc web.
  • L’ús no autoritzat d'aquest lloc web pot ser motiu de reclamació per danys i/o ser considerat un delicte.
  • De tant en tant, aquest lloc web pot incloure enllaços a altres llocs web. Aquests enllaços es posen a la vostra disposició per ampliar-vos la informació. El fet que aparegui l'enllaç, no significa que aprovem el lloc(s) web. No tenim cap responsabilitat vers el contingut dels llocs web als quals podeu accedir mitjançant un enllaç del nostre lloc web.
  • No està permès crear un enllaç a aquest lloc web des d'un altre lloc web o document sense el consentiment previ per escrit de [nom de l'empresa].
  • L'ús que feu d'aquest lloc web i qualsevol conflicte que pugui sorgir-ne, estan subjectes a les lleis en vigor a l’estat espanyol.

 

Avís d'exempció de responsabilitat del lloc web

La informació que conté aquest lloc web només pretén ser una informació general. La informació la facilita Med Playa i, tot i que procurem mantenir la informació actualitzada i correcta, no garantim, de forma expressa o implícita, la integritat, la precisió, la fiabilitat, l'adequació o la disponibilitat respecte al lloc web o a la informació, els productes, els serveis, o els gràfics relacionats que conté el lloc web per a qualsevol finalitat. La confiança que dipositeu en aquesta informació, serà responsabilitat vostra.
En cap cas ens farem responsables de pèrdues o danys que incloguin, sense limitació, pèrdues o danys indirectes o immaterials, o qualsevol pèrdua o dany que sorgeixi de qualsevol pèrdua de dades o de beneficis que sorgeixin relacionats amb l'ús d'aquest lloc web.
A través d'aquest lloc web, podeu enllaçar amb altres llocs web que no estan sota el control de Med Playa. No tenim cap mena de control sobre la naturalesa, el contingut i la disponibilitat d'aquests llocs. La inclusió de qualsevol enllaç no necessàriament implica una recomanació o l'aprovació dels punts de vista que s'hi expressen.
Ens esforcem per mantenir el lloc web actualitzat i perquè funcioni amb fluïdesa. Això no obstant, Med Playa no es responsabilitza de la no disponibilitat temporal del lloc web a causa d'assumptes tècnics aliens a la seva voluntat.

PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ MEDPLAYA AMIGO: TERMES I CONDICIONS

1. INTRODUCCIÓ

A MedPlaya, els clients són la nostra màxima prioritat. És per això que hem desenvolupat el nou MedPlaya Amigo! Un programa de fidelitat dissenyat per oferir als nostres clients directes els millors preus, unes condicions favorables i ofertes i avantatges exclusius.

MedPlaya Amigo! consta de tres nivells: Holiday Friends, BFFs i Soulmates. El vostre nivell dins del programa augmenta a mesura que acumuleu més estades amb nosaltres, i amb cada nivell, desbloquegeu avantatges addicionals.

Els termes i condicions següents descriuen com funciona MedPlaya Amigo! i es pot consultar en qualsevol moment a la pàgina web de MedPlaya Hotels: www.medplaya.com.

MedPlaya Amigo! utilitza un número d'identificació del client per reconèixer els membres. En acceptar aquests termes i condicions, el membre de MedPlaya Amigo! confirma que coneix i entén els detalls del programa.

MedPlaya es reserva el dret de fer les modificacions necessàries a les condicions de MedPlaya Amigo! com consideri necessari.

Els avantatges de MedPlaya Amigo! s'apliquen a tots els hotels MedPlaya, a excepció del Resort Giverola & Bella Vista Beach Club.

2. INSCRIPCIÓ A MEDPLAYA AMIGO!

El programa està disponible per a adults majors de 18 anys.

Els organismes i empreses oficials queden exclosos del programa MedPlaya Amigo!

Pots registrar-te a MedPlaya Amigo! a través dels següents canals:

- La web www.medplaya.com: ompliu el formulari d'inscripció en línia amb les vostres dades personals i accepteu les condicions facilitades.

- A MedPlaya Hotels: Utilitzeu el codi QR per registrar-vos.

La inscripció al programa MedPlaya Amigo! és gratuït. Cal una adreça de correu electrònic per registrar-se a MedPlaya Amigo!, i cada registre ha de tenir una adreça de correu electrònic única.

3. MEDPLAYA AMIGO!

Un cop hàgiu completat el registre a MedPlaya Amigo!, podeu accedir al vostre compte personal de MedPlaya Amigo! a www.medplaya.com. Això es pot fer identificant-vos amb l’adreça de correu electrònic o el número d'identificació de MedPlaya (ID MedPlaya) i la contrasenya.

Dins del tauler MedPlaya Amigo! podeu:

- Veure i descarregar el vostre MedPlaya Amigo! Digital, la targeta d'identificació que mostra el vostre nom complet i el número d'identificació de MedPlaya (ID MedPlaya).

- Consultar i actualitzar les vostres dades personals.

- Consultar el vostre historial de reserves i fer noves reserves fàcilment.

- Ajustar la vostra configuració d'accés a la zona privada de MedPlaya Amigo!

- Fer la vostra propera reserva al millor preu disponible!

Tingueu en compte que el vostre MedPlaya Amigo! és personal i intransferible.

* Perquè el vostre descompte s'apliqui correctament és important que us identifiqueu mitjançant el vostre DNI, MedPlaya Amigo! o correu electrònic associat al vostre compte en fer la reserva.

4. BENEFICIS DE MEDPLAYA AMIGO!

Com a membre del MedPlaya Amigo! podreu gaudir de descomptes i avantatges en les reserves directes a tots els nostres hotels MedPlaya, excepte el Resort Giverola/Hotel Bella Vista.

Els descomptes i els avantatges s'apliquen en funció del vostre nivell de membre de MedPlaya Amigo! Totes les vostres estades (només les reserves directes confirmades en nom seu) compten per al nivell de membre, i els descomptes, avantatges i recompenses són aplicables a les estades amb nosaltres fetes al nostre lloc web www.medplaya.com, a través del nostre Call Center o gestors d'atenció al client, o directament a la recepció de l'hotel.

Consulteu la taula següent per als diferents nivells i els beneficis associats:

[Taula de nivells i beneficis]

El vostre nivell de membre està determinat pel nombre de nits que us heu allotjat amb nosaltres (només compten les reserves directes) a qualsevol hotel MedPlaya durant els dos anys anteriors a la data d'entrada de la vostra reserva. Tingueu en compte que els nivells de membres poden fluctuar en funció d'aquest criteri.

Els descomptes i avantatges no s'apliquen a les reserves realitzades a través d'agents de tercers, agències de viatges en línia o operadors turístics.

Els descomptes s'aplicaran al preu de l'habitació ocupada pel membre de MedPlaya Amigo! a l'entrada, i les avantatges estaran disponibles a l'arribada a l'hotel, no es dupliquen els descomptes i els beneficis en cas que s'allotgen més d'un membre de MedPlaya Amic! en una habitació.

Els descomptes s'apliquen al preu final de la reserva, excloent els extres, i no són aplicables a reserves del 100% no reemborsables.

5. CANCEL·LAR LA SEVA SUBSCRIPCIÓ A MEDPLAYA AMIGO

El programa MedPlaya Amigo! es pot cancel·lar pels motius següents:

- L'usuari pot sol·licitar la cancel·lació de la seva pertinença al programa MedPlaya Amigo! enviant un correu electrònic a: contact@medplaya.com

- La direcció de MedPlaya es reserva el dret a la cancel·lació temporal o permanent de la subscripció als membres de MedPlaya Amigo! en les circumstàncies següents:

- Ús inadequat del programa MedPlaya Amigo!.

- L'incompliment dels Termes i Condicions acceptats en la inscripció al programa.

- Comportament inadequat a l'hotel.

- Detecció de dades incorrectes facilitades en registrar-se al programa MedPlaya Amigo!.

- La desaparició del membre de MedPlaya Amigo!.

- Quan no s'hagin realitzat transaccions o reserves amb el vostre compte MedPlaya Amigo! durant els últims cinc anys

6. PROTECCIÓ DE DADES - POLÍTICA DE PRIVACITAT

En omplir la sol·licitud d'inscripció al programa MedPlaya Amigo!, l'usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per als fins propis del programa de fidelització de clients del grup MED PLAYA, com ara la millora de la relació comercial amb el client i la realització d'ofertes personalitzades.

Així mateix, per a la correcta execució del programa, les seves dades personals seran cedides a empreses del grup MED PLAYA per a les finalitats abans esmentades.

Les Dades Personals que ens proporcioni seran objecte de tractament per identificar-lo com a usuari del programa i donar-li accés a les diferents funcionalitats i serveis que estan a la seva disposició dels usuaris registrats al programa.

L'usuari pot en qualsevol moment revocar el consentiment sobre el tractament de les seves dades personals mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a rgpd@medplaya.com. Tot i això, la revocació del consentiment implicarà l'exclusió del client del programa MedPlaya Amigo!.

Idioma