RESERVA DIRECTA

¿Por qué reservar directo con MedPlaya?

*Reserve con tranquilidad - vamos a cuidar de usted. El trato directo con nosotros facilita la gestión personalizada de su reserva.

* Garantía de reserva - si usted tiene un vuelo asociado a su reserva, y hay un cambio imprevisto del vuelo, ofrecemos la cancelación gratis o el cambio de fecha. Podemos buscar una solución si hay un problema con su viaje.**Según disponibilidad**

*Mejor Precio Garantizado- si usted encuentra un precio más bajo que el de nuestra web en un periodo de 24 horas después de hacer la reserva con nosotros, y la reserva tiene las mismas condiciones, igualaremos el precio y aplicaremos un 5% de descuento adicional para hacer su reserva aún más barata.* se aplican las condiciones.

*No tendrá que pagar nada hasta la llegada en el hotel.

*Le daremos un Código Promocional para tener descuento en sus próximas reservas con nosotros.

* Descuentos adicionales para clientes miembros de MedPlaya Amigo!– primero hay que asegurarse de que está registrado en nuestro Programa de Fidelidad 

*Una botella de vino gratis a la llegada en el hotel.

 


LA NOSTRA FILOSOFIA I ELS NOSTRES PROGRAMES

Filosofia
MedPlaya és una cadena hotelera especialitzada en vacances a la costa. Comencem al mateix temps que van arribar els primers turistes a Espanya i des de llavors ens hem especialitzat en fer-los passar unes bones vacances. Sabem que hi ha detalls que signifiquen una gran diferència, i això és el que oferim: servei amable, bon menjar, habitacions confortables i un ambient molt agradable. Això és el que són per a nosaltres unes bones vacances. Aquestes són les vacances a Med Playa. El nostre objectiu com empresa és oferir unes vacances de qualitat a uns preus competitius.

Qualitat
Nosaltres entenem la paraula Qualitat en un sentit molt ampli. Començant per les habitacions, que són confortables i modernes, ben equipades i amb tots els serveis necessaris; continuant pel menjar, que és bo, variat, nutritiu i adaptat als gustos i necessitats dels nostres clients, i això sense oblidar-nos mai que molts dels nostres hotels són familiars. Qualitat també significa per a MedPlaya un servei amable i un tracte agradable; el nostre personal no és ni postís ni teatral, sinó que parla amb els clients amb un somriure a la cara i amb el respecte i confiança que es mereixen; tenim, el que se’n diu, qualitat humana. La nostra qualitat també la demostrem amb l’entreteniment, tant pel que fa a les activitats per a la mainada (jocs i esports) com en l’animació nocturna, en la que tenim espectacles oferts tant per professionals com pels propis clients o empleats.

Preus
El fet de que tinguem preus competitius significa que tenim preus raonables que es corresponen del tot amb el nivell de qualitat i servei que oferim. Si entreu en aquestes pàgines i mireu les nostres tarifes de preus estem del tot segurs que al cap d’uns moments ja us imaginareu planejant unes vacances amb tota la família. I aquests preus competitius els podem oferir mercès a la nostra experiència en el negoci hoteler. Molts anys de treball ens han ensenyat a ajustar les nostres despeses sense perjudicar la qualitat de servei.

La nostra missió es reflecteix en els valors que caracteritzen la filosofia de Med Playa Management, SL i la seva actuació com a empresa responsable: èmfasi en les persones, sentit del negoci, responsabilitat mediambiental i innovació.

MedPlaya es compromet amb el medi ambient orientant la seva activitat empresarial als principis del desenvolupament sostenible implantat progres-sivament polítiques de bones pràctiques ambientals en tots els hotels de la cadena.

La cadena ha implantat accions que van des de la racionalització de l’ús de recursos (energia, aigua, etc.), la reducció de residus i la recollida selectiva fins el respecte de la flora, la fauna i els recursos culturals propis de cada lloc on MedPlaya està present.

La innovació forma part de la cultura de MedPlaya. Des de 2007 celebrem un concurs intern per recollir idees de millora entre els treballadors, donant-los veu i premiant el seu ingeni. En l’actualitat Med Playa compta amb un equip d’innovació que valora i desenvolupa nous projectes i idees.


INFORMACIÓ GENERAL DE L'EMPRESA

Med Playa Management, S.L. es una Compañía mercantil que tiene por objeto la explotación de hoteles y aparthoteles en régimen de administración o management.

Alicante –Registro Compañía- MED PLAYA MANAGEMENT, SL Ps General Mendoza 1 6  17002  - (Girona) - Gerona.
Our company registration number is  B17076886  Tomo 1.597, Folio 58, Hoja A-21.313, Inscrip. 1ª.

Torremolinos –Central de Reservas de Medplaya -    Desde UK. 0843 508 5479 . Desde SPAIN: (34) 951 989 315. Nuestra Central de Reservas está abierto 6 dias a la semana con el siguiente horario: de lunes a viernes de 09:00hrs a 20:00hrs & sabados de 09:30hrs a 13:30hrs.

Girona -Oficinas- La dirección general de la sede se encuentra en Girona en el Paseo General Mendoza número 1, 6º piso con número de teléfono 972 205212 y número de fax 972 218930. (www.medplaya.com)

La Compañía fue fundada en el año 1.967 y su actividad principal es la gestión de establecimientos hoteleros. En la actualidad se administran 19 hoteles, formando la Cadena Hotelera “Med Playa”.
Med Playa Management, S.L. está especializada en hoteles de playa. Los hoteles de la Cadena están situados en la Costa Brava, Maresme, Salou, Benidorm, Costa del Sol y Costa del Mar Negro. En total se gestionan 3.929 habitaciones con 8,080 plazas hoteleras.

Aún no operando originalmente bajo el nombre de Med Playa, la empresa empezó construyendo varios hoteles en Benidorm en los años 1967 y 1968. Desde entonces el grupo ha expandido sus operaciones abriendo más hoteles en los principales resorts españoles: Torremolinos y Benalmádena en la Costa del Sol; Benidorm en la Costa Blanca; Salou en la Costa Daurada; Calella en el Maresme; y Tossa y Platja d’Aro en la Costa Brava.

Para más información: management@medplaya.com


Política de privacitat

MED PLAYA té com a objectiu respectar la privacitat dels seus clients i els usuaris de la seva pàgina web i xarxes socials així com protegir les dades de caràcter personals que ens puguin haver facilitat a través de qualsevol forma de contacte amb la nostra cadena hotelera.

És per això que MED PLAYA té implementades les mesures de seguretat necessàries d’índole tècniques i organitzatives necessàries per tal de garantir la seguretat i integritat de les dades personals dels clients, evitant així la pèrdua, tractament o accés no autoritzat conforme a la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

En aquest sentit i, conforme a allò establert en el Reglament UE 2016/679, del Parlament Europeu (RGPD), a continuació li detallem la informació sobre el tractament que MED PLAYA realitza sobre les seves dades.

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

 

RAÓ SOCIAL:                 MED PLAYA MANAGEMENT, SL

N.I.F.                             B17076886

Domicili:                        Passeig General Mendoza, núm. 1, Planta 6a, CP 17002, Girona.

Email:                            rgpd@medplaya.com

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractarem les dades obtingudes per a gestionar el procés de registre i la relació amb els usuaris de la nostra web, respondre i atendre les sol·licituds dels usuaris a través dels diferents formularis de contacte i per a gestionar administrativament el servei contractat.

I concretament, a MED PLAYA realitzem els següents tractaments de les seves dades personals:

RESERVES ON-LINE: En omplir el formulari de Reserves on-line, l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar de forma automatitzada les dades personals subministrades amb la finalitat d’administrar la reserva sol·licitada i prestar un servei d’allotjament contractat. En el cas que l’usuari hagi consentit expressament l’enviament de comunicacions comercials marcant la casella del formulari corresponent a la recepció de publicitat dels serveis i ofertes realitzades pel grup MED PLAYA, les seves dades personals seran tractades a més a més per a proporcionar-li informació de les nostres notícies i ofertes per correu electrònic.

Així mateix, s’informa a l’usuari que realitzi una reserva que les seves dades personals i allò relatiu a la reserva seran cedides a les empreses que integren el grup MED PLAYA que hagin d’intervenir en la gestió de la reserva i l’execució de la mateixa per a les finalitats anteriorment descrites.

AMIGO CARD: En omplir la sol·licitud d’inscripció en el programa AMIGO CARD, l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per a les finalitats pròpies del programa de fidelització dels clients del grup MED PLAYA, com és la millora de la relació comercial amb el client i la realització de les ofertes personalitzades.

Així mateix que per a la correcta execució del programa les seves dades personals seran cedides a empreses del grup MED PLAYA per a les finalitats anteriorment descrites.

Les Dades Personals que ens aporti seran objecte de tractament per a identificar-lo com a usuari del programa i donar-li accés a les diferents funcionalitats i serveis que estan a la pròpia disposició dels usuaris registrats en el programa.

L’usuari pot en qualsevol moment revocar el consentiment sobre el tractament de les seves dades personals a través de l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@medplaya.com. Tot i que la revocació del consentiment implicarà l’exclusió del client del programa AMIGO CARD.

FORMULARIS DE CONTACTE: En omplir el formulari de contacte i opinió de la pàgina web l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per a atendre a les sol·licituds, suggeriments i queixes, així com millorar la qualitat del servei. Per a la correcta atenció i contesta de la comunicació les seves dades personals podran ser cedides a empreses del grup MED PLAYA per a donar la resposta més oportuna a la petició.

L’usuari pot en qualsevol moment sol·licitar la cancel·lació de les seves dades personals a través de l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@medplaya.com.

TRUCADES TELEFÒNIQUES AL NOSTRE CENTRE D'ATENCIÓ AL CLIENT (CALL CENTRE): En contactar amb el nostre Call centre, l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per a atendre a les sol·licituds, suggeriments i queixes, així com millorar la qualitat del servei. Per a la correcta atenció i contesta de la comunicació les seves dades personals podran ser cedides a empreses del grup MED PLAYA per a donar la resposta més oportuna a la petició.

L’usuari pot en qualsevol moment sol·licitar la cancel·lació de les seves dades personals a través de l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@medplaya.com.

 

CURRÍCULUMS VITAE: En omplir el formulari d’enviament de currículums de la nostra pàgina web, l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per tal que siguin integrades en una bases de dades de selecció de personal amb la finalitat d’entrar en processos de selecció de personal dels diversos hotels i empreses pertanyents al grup MED PLAYA.

Com hem obtingut les seves dades personals i quina legitimació tenim per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades personals és el consentiment exprés que ens ha prestat prèviament el propi interessat així com el compliment d’obligacions legals segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, i la resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades.

Així doncs, les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat o del seu representant legal. En cap cap es tracten categories especials de dades personals, com per exemple: dades que revelin l’origen ètnic o racial, opinions polítiques, conviccions religioses o filosòfiques, dades d’afiliació sindical, dades genètiques, dades relatives a la salut d’una persona física.

En no facilitar les dades personals sol·licitades i en no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se, rebre informació dels serveis o l’exclusió del programa Amigo Card.

En els casos en què existeixi una prèvia relació contractual entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l’existència prèvia de tal relació comercial.


Quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals es conservaran durant la vigència de la relació que manté amb nosaltres i en tot cas durant els terminis previstos a les disposicions legals aplicables i durant el temps que resulti estrictament necessari per tal d’atendre les possibles responsabilitats nascudes del tractament.

De totes maneres, cancel·larem les seves dades quan hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a les finalitats per a les quals van ser recopilades transcorreguts 10 anys des de l’última contractació del servei, sempre i quan no hagi sol·licitat la cancel·lació de les dades amb anterioritat.

Les dades tractades amb finalitats comercials es conservaran vigents mentre no se’n sol·liciti la supressió. L’usuari pot en qualsevol moment revocar el consentiment sobre el tractament de les seves dades personals a través de l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@medplaya.com.

Els currículums que siguin enviats a l’empresa seran cancel·lats en el transcurs de 2 anys des de la seva recepció.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte a les empreses pertanyents al grup MED PLAYA, a proveïdors de serveis que prestin serveis en el nostre nom o en compliment d’una obligació legal. Les dades a empreses del mateix grup serán cedides amb la finalitat de poder compartir la información necessària per la correcta prestació del servei.

La informació que vostè ens proporcioni tant a través d’aquest lloc web com a través de l’aplicació serà allotjada en servidors propietat de MED PLAYA MANAGEMENT, SL.


Quins són els seus drets?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a MED PLAYA estem tractant les seves dades personals.

D’aquesta manera té dret a obtenir confirmació de si estem tractant o no les seves dades personals i, en tal cas, accedir a les mateixes. Igualment pot demanar que les seves dades siguin rectificades quan siguin inexactes o incompletes, així com sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

A més a més en determinades circumstàncies pot sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades o bé per motius relacionats amb la seva situació particular, podrà igualment oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas deixarem de tractar les seves dades, excepte per motius legítims que prevalguin sobre els seus interessos i drets o per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.

Aquests són els seus drets:

ACCÉS A LES SEVES DADES: Podrà consultar les dades personals incloses en fitxers del grup MED PLAYA.

RECTIFICACIÓ DE LES SEVES DADES: Podrà modificar les dades personals si són inexactes.

SUPRESSIÓ DE LES SEVES DADES: Podrà sol·licitar que s’eliminin les seves  dades personals.

PORTABILITAT DE LES SEVES DADES: Podrà sol·licitar la recepció en format electrònic la totalitat de les dades personals que vostè ens hagi facilitat, les que resultin necessàries per a la relació contractual amb el grup MED PLAYA.

OPOSICIÓ AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Podrà sol·licitar que no es tractin les seves dades personals.

LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT: Podrà sol·licitar la limitació del tractament en els següents casos: a) mentre es comprovi l’exactitud de la impugnació de les seves dades personals b) quan el tractament sigui il·lícit però vostè s’oposi a la supressió de les seves dades c) quan el grup MED PLAYA no necessiti tractar les dades personals però vostè les necessiti per a l’exercici o per a la defensa de reclamacions d) quan vostè s’hagi oposat al tractament de les seves dades personals.

Per tal d’exercir aquests drets haurà d’omplir el formulari de sol·licitud acompanyada d’una còpia del seu document nacional d’identitat per correu electrònic (rgpd@medplaya.com) o bé a la direcció postal: Protecció de Dades MED PLAYA, Passeig General Mendoza, núm. 1, Planta 6a, CP-17002, Girona.

En qualsevol cas la persona usuària té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que se li ha vulnerat qualsevol dret relatiu a la protecció de les seves dades personals o si considera que el tractament de les dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu.

Modificacions de la Política de Privacitat

La present Política de Privacitat podrà ser actualitzada en qualsevol moment per tal d’adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials. En qualsevol cas qualsevol novetat legislativa o jurisprudencial serà degudament comunicada a través de correu electrònic o avís a la pàgina web.

Aquesta política de privacitat està publicada a la nostra web www.medplaya.com 


Web Segura

El nostre "site" està allotjat en un entorn segur. Els servidors/sistemes del "site" es configuren amb una encriptació de dades i 'firewalls' estàndards del sector.
Al fer una reserva en línia en el "site", o donar-se d'alta com a client o usuari en alguna de les nostres seccions, la informació que s'intercanvia entre l'ordinador del client i els sistemes informàtics de "Med Playa Management, SL" entra en un procés xifrat que no permet que terceres persones no autoritzades puguin accedir a la informació o interceptar les comunicacions entre client i "site". Aquest xifrat que garantitza una transmissió segura es basa en el protocol estàndard SSL-V.3 i utilitza claus criptogràfiques de sesió de 128-bits de longitud.


Termes i Condicions del lloc web

Benvinguts al nostre lloc web. El fet de navegar per aquest lloc web suposa l’acceptació dels termes i condicions que s’exposen a continuació que, juntament amb la nostra política de privacitat, regeixen la vostra relació amb Med Playa vers aquest lloc web.
El terme ‘Med Playa’ o ‘nosaltres’ es refereix al propietari del lloc web amb domicili social MED PLAYA MANAGEMENT, SL Ps General Mendoza 1 6  17002  - (Girona) - Gerona.
El número de registre de l’empresa és  B17076886
Tom 1.597, Foli 58, Full A-21.313, Inscrip. 1ª
El terme ‘vosaltres’ es refereix a l'usuari o al visitant del nostre lloc web.
L'ús d'aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:

  • El contingut de les pàgines d'aquest lloc web està destinat a finalitats informatives generals. Els continguts estan subjectes a canviar sense notificació.
  • Ni nosaltres ni cap tercera part aportem cap garantia pel que fa a la precisió, la puntualitat, l'actuació, la integritat o l'adequació de la informació i dels materials que es troben o s'ofereixen en aquest lloc web per a qualsevol finalitat particular. Accepteu que esteu informats del fet que aquesta informació i aquest material poden contenir imprecisions o errors i nosaltres excloem expressament qualsevol responsabilitat per qualsevol imprecisió o error fins al màxim punt permès per la llei.
  • L'ús que feu de qualsevol informació o material que apareguin en aquest lloc web és totalment responsabilitat vostra i, per tant, no en serem responsables. Serà responsabilitat vostra assegurar-vos que qualsevol producte, servei o informació disponibles a través d'aquest lloc web compleixin els requisits específics.
  • Aquest lloc web conté material que és propietat nostra o que està sota la nostra llicència. Aquest material inclou, però no està limitat a, el disseny, la maquetació, l’aspecte, l'aparença, i els gràfics. N'està prohibida la reproducció si no és de conformitat amb les condicions de drets d'autor que formen part d'aquests termes i condicions.
  • Totes les marques reproduïdes en aquest lloc web que no són propietat de l’operador o que no estan sota la seva llicència, estan autoritzades per aparèixer aquest lloc web.
  • L’ús no autoritzat d'aquest lloc web pot ser motiu de reclamació per danys i/o ser considerat un delicte.
  • De tant en tant, aquest lloc web pot incloure enllaços a altres llocs web. Aquests enllaços es posen a la vostra disposició per ampliar-vos la informació. El fet que aparegui l'enllaç, no significa que aprovem el lloc(s) web. No tenim cap responsabilitat vers el contingut dels llocs web als quals podeu accedir mitjançant un enllaç del nostre lloc web.
  • No està permès crear un enllaç a aquest lloc web des d'un altre lloc web o document sense el consentiment previ per escrit de [nom de l'empresa].
  • L'ús que feu d'aquest lloc web i qualsevol conflicte que pugui sorgir-ne, estan subjectes a les lleis en vigor a l’estat espanyol.

 


Avís d'exempció de responsabilitat del lloc web

La informació que conté aquest lloc web només pretén ser una informació general. La informació la facilita Med Playa i, tot i que procurem mantenir la informació actualitzada i correcta, no garantim, de forma expressa o implícita, la integritat, la precisió, la fiabilitat, l'adequació o la disponibilitat respecte al lloc web o a la informació, els productes, els serveis, o els gràfics relacionats que conté el lloc web per a qualsevol finalitat. La confiança que dipositeu en aquesta informació, serà responsabilitat vostra.
En cap cas ens farem responsables de pèrdues o danys que incloguin, sense limitació, pèrdues o danys indirectes o immaterials, o qualsevol pèrdua o dany que sorgeixi de qualsevol pèrdua de dades o de beneficis que sorgeixin relacionats amb l'ús d'aquest lloc web.
A través d'aquest lloc web, podeu enllaçar amb altres llocs web que no estan sota el control de Med Playa. No tenim cap mena de control sobre la naturalesa, el contingut i la disponibilitat d'aquests llocs. La inclusió de qualsevol enllaç no necessàriament implica una recomanació o l'aprovació dels punts de vista que s'hi expressen.
Ens esforcem per mantenir el lloc web actualitzat i perquè funcioni amb fluïdesa. Això no obstant, Med Playa no es responsabilitza de la no disponibilitat temporal del lloc web a causa d'assumptes tècnics aliens a la seva voluntat.


PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ MEDPLAYA AMIGO: TERMES I CONDICIONS

1. INTRODUCCIÓ

A MedPlaya, els clients són la nostra màxima prioritat. És per això que hem desenvolupat el nou MedPlaya Amigo! Un programa de fidelitat dissenyat per oferir als nostres clients directes els millors preus, unes condicions favorables i ofertes i avantatges exclusius.

MedPlaya Amigo! consta de tres nivells: Holiday Friends, BFFs i Soulmates. El vostre nivell dins del programa augmenta a mesura que acumuleu més estades amb nosaltres, i amb cada nivell, desbloquegeu avantatges addicionals.

Els termes i condicions següents descriuen com funciona MedPlaya Amigo! i es pot consultar en qualsevol moment a la pàgina web de MedPlaya Hotels: www.medplaya.com.

MedPlaya Amigo! utilitza un número d'identificació del client per reconèixer els membres. En acceptar aquests termes i condicions, el membre de MedPlaya Amigo! confirma que coneix i entén els detalls del programa.

MedPlaya es reserva el dret de fer les modificacions necessàries a les condicions de MedPlaya Amigo! com consideri necessari.

Els avantatges de MedPlaya Amigo! s'apliquen a tots els hotels MedPlaya, a excepció del Resort Giverola & Bella Vista Beach Club.

2. INSCRIPCIÓ A MEDPLAYA AMIGO!

El programa està disponible per a adults majors de 18 anys.

Els organismes i empreses oficials queden exclosos del programa MedPlaya Amigo!

Pots registrar-te a MedPlaya Amigo! a través dels següents canals:

- La web www.medplaya.com: ompliu el formulari d'inscripció en línia amb les vostres dades personals i accepteu les condicions facilitades.

- A MedPlaya Hotels: Utilitzeu el codi QR per registrar-vos.

La inscripció al programa MedPlaya Amigo! és gratuït. Cal una adreça de correu electrònic per registrar-se a MedPlaya Amigo!, i cada registre ha de tenir una adreça de correu electrònic única.

3. MEDPLAYA AMIGO!

Un cop hàgiu completat el registre a MedPlaya Amigo!, podeu accedir al vostre compte personal de MedPlaya Amigo! a www.medplaya.com. Això es pot fer identificant-vos amb l’adreça de correu electrònic o el número d'identificació de MedPlaya (ID MedPlaya) i la contrasenya.

Dins del tauler MedPlaya Amigo! podeu:

- Veure i descarregar el vostre MedPlaya Amigo! Digital, la targeta d'identificació que mostra el vostre nom complet i el número d'identificació de MedPlaya (ID MedPlaya).

- Consultar i actualitzar les vostres dades personals.

- Consultar el vostre historial de reserves i fer noves reserves fàcilment.

- Ajustar la vostra configuració d'accés a la zona privada de MedPlaya Amigo!

- Fer la vostra propera reserva al millor preu disponible!

Tingueu en compte que el vostre MedPlaya Amigo! és personal i intransferible.

* Perquè el vostre descompte s'apliqui correctament és important que us identifiqueu mitjançant el vostre DNI, MedPlaya Amigo! o correu electrònic associat al vostre compte en fer la reserva.

4. BENEFICIS DE MEDPLAYA AMIGO!

Com a membre del MedPlaya Amigo! podreu gaudir de descomptes i avantatges en les reserves directes a tots els nostres hotels MedPlaya, excepte el Resort Giverola/Hotel Bella Vista.

Els descomptes i els avantatges s'apliquen en funció del vostre nivell de membre de MedPlaya Amigo! Totes les vostres estades (només les reserves directes confirmades en nom seu) compten per al nivell de membre, i els descomptes, avantatges i recompenses són aplicables a les estades amb nosaltres fetes al nostre lloc web www.medplaya.com, a través del nostre Call Center o gestors d'atenció al client, o directament a la recepció de l'hotel.

Consulteu la taula següent per als diferents nivells i els beneficis associats:

[Taula de nivells i beneficis]

El vostre nivell de membre està determinat pel nombre de nits que us heu allotjat amb nosaltres (només compten les reserves directes) a qualsevol hotel MedPlaya durant els dos anys anteriors a la data d'entrada de la vostra reserva. Tingueu en compte que els nivells de membres poden fluctuar en funció d'aquest criteri.

Els descomptes i avantatges no s'apliquen a les reserves realitzades a través d'agents de tercers, agències de viatges en línia o operadors turístics.

Els descomptes s'aplicaran al preu de l'habitació ocupada pel membre de MedPlaya Amigo! a l'entrada, i les avantatges estaran disponibles a l'arribada a l'hotel, no es dupliquen els descomptes i els beneficis en cas que s'allotgen més d'un membre de MedPlaya Amic! en una habitació.

Els descomptes s'apliquen al preu final de la reserva, excloent els extres, i no són aplicables a reserves del 100% no reemborsables.

5. CANCEL·LAR LA SEVA SUBSCRIPCIÓ A MEDPLAYA AMIGO

El programa MedPlaya Amigo! es pot cancel·lar pels motius següents:

- L'usuari pot sol·licitar la cancel·lació de la seva pertinença al programa MedPlaya Amigo! enviant un correu electrònic a: contact@medplaya.com

- La direcció de MedPlaya es reserva el dret a la cancel·lació temporal o permanent de la subscripció als membres de MedPlaya Amigo! en les circumstàncies següents:

- Ús inadequat del programa MedPlaya Amigo!.

- L'incompliment dels Termes i Condicions acceptats en la inscripció al programa.

- Comportament inadequat a l'hotel.

- Detecció de dades incorrectes facilitades en registrar-se al programa MedPlaya Amigo!.

- La desaparició del membre de MedPlaya Amigo!.

- Quan no s'hagin realitzat transaccions o reserves amb el vostre compte MedPlaya Amigo! durant els últims cinc anys

6. PROTECCIÓ DE DADES - POLÍTICA DE PRIVACITAT

En omplir la sol·licitud d'inscripció al programa MedPlaya Amigo!, l'usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per als fins propis del programa de fidelització de clients del grup MED PLAYA, com ara la millora de la relació comercial amb el client i la realització d'ofertes personalitzades.

Així mateix, per a la correcta execució del programa, les seves dades personals seran cedides a empreses del grup MED PLAYA per a les finalitats abans esmentades.

Les Dades Personals que ens proporcioni seran objecte de tractament per identificar-lo com a usuari del programa i donar-li accés a les diferents funcionalitats i serveis que estan a la seva disposició dels usuaris registrats al programa.

L'usuari pot en qualsevol moment revocar el consentiment sobre el tractament de les seves dades personals mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a rgpd@medplaya.com. Tot i això, la revocació del consentiment implicarà l'exclusió del client del programa MedPlaya Amigo!.


Política de Cookies

 

 Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius que els llocs web envien al navegador i que es desen al terminal de l’usuari (ordinador, telèfon mòbil, tauleta o qualsevol altre dispositiu). Les galetes s’emmagatzemen automàticament al terminal i permeten a una pàgina web desar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i es poden fer servir, en funció de la informació obtinguda, per reconèixer l’usuari i personalitzar els serveis oferts.

Les galetes són petits arxius que s’utilitzen per a emmagatzemar certa informació que subministreu mentre navegueu al nostre lloc web.  

 

Per què s’utilitzen les galetes en aquest lloc web?

En aquest lloc web s'utilitzen galetes de terceres empreses proveïdores de serveis per tal que l’usuari pugui navegar més fàcilment pel lloc web. S’utilitzen, doncs, per mesurar l'ús i el rendiment de la pàgina, per optimitzar-la i personalitzar-la. Tot i això, l’usuari pot desactivar-les del seu navegador en qualsevol moment.

Les galetes de tercers són creades i gestionades per altres entitats com prestadors de serveis publicitaris, de personalització o anàlisis com a tercers que ens poden reportar dades anònimes a través de les galetes.

 

Concretament, utilitzem les galetes següents:

 

Facebook ADS: la funció de Facebook ADS, juntament amb el píxel de Facebook, permet arribar a les persones que han visitat anteriorment el web o les xarxes socials i associar una audiència determinada a un missatge concret. El remàrqueting és un mètode per a aconseguir que els usuaris que han visitat la web o les xarxes socials tornin a fer-ho i ens ajuda a oferir anuncis basats en visites anteriors al lloc web.

Com a usuari del web, s’està recopilant informació no identificativa per a aquesta funció de Facebook ADS.

Google Analytics: és un servei analític de web prestat per Google, Inc que permet analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. Durant la navegació pel web es recullen una sèrie de dades que poden incloure adreces IP, ubicacions geogràfiques aproximades, pàgines visitades i altres dades que permeten identificar l’usuari. Entre aquestes dades també hi ha les relacionades amb els àmbits de navegació.

Aquesta informació s’utilitza per analitzar tendències, administrar el lloc web, rastrejar la usabilitat i treure estadístiques de trànsit web.

Xat SnapEngage: és un servei de xat interactiu per donar suport als usuaris que hi ha al web. Recull informació per mantenir el contacte amb l’usuari durant el procés de navegació (ubicació geogràfica, idioma, nombre de visites, ...)Aquestes dades són utilitzades únicament pel centre d’atenció telefònica per donar millor atenció al client.

 

Per obtenir més informació sobre les galetes de tercers utilitzades, aconsellem revisar les pròpies polítiques de galetes d’aquestes companyies.

 

Com s’obté el consentiment per a l’ús de galetes en aquest lloc web?

El consentiment per a la instal·lació automàtica de les galetes s’entendrà prestat sempre que marqueu la casella relativa a l’acceptació de la “Política de galetes” que apareix en una finestra emergent al nostre lloc web o bé si continueu navegant pel lloc web tot i no haver-la acceptat.

 

Com puc evitar l’ús de galetes en aquest lloc web?

Si preferiu evitar l’ús de galetes quan visiteu aquest lloc web heu de desactivar o bloquejar-ne l’ús des de la configuració de les opcions del vostre navegador i posteriorment eliminar les galetes associades a aquest lloc web que s’hagin desat al navegador.

 

Ajustar els permisos relacionats dels navegadors següents:

Configuració de galetes a Firefox

Configuració de galetes a Google Chrome

Configuració de galetes a Internet Explorer

Configuració de galetes a Safari

Configuració de galetes a Opera

 

En cas de bloquejar l’ús de galetes al vostre navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.


LA SALUT I SEGURETAT DELS NOSTRES CLIENTS I PERSONAL SEMPRE HAN ESTAT DE GRAN IMPORTÁNCIA PER A MEDPLAYA.

INFORMACIÓN IMPORTANTE - Actualizada el 21 de Septiembre 2020

Tots els nostres hotels se sotmeten a controls periòdics de seguretat i higiene aprovats per experts en seguretat, per garantir els més alts nivells de seguretat i higiene durant la vostra estada.

 


INFORMACIÓ IMPORTANT

Et recordem que encara que ja no és obligatori l'ús de mascaretes als nostres hotels, sí que ho és en llocs com a centres mèdics, farmàcies i hospitals.

Gràcies per la seva col·laboració en garantir la seguretat de tothom


CONTACTA AMB NOSALTRES

Pot posar-se en contacte amb nosaltres en tot moment, formuli les seves consultes, sol·liciti qualsevol tipus d'aclariment o faci la seva reserva per correu electrònic. 

En cas de contacte amb nosaltres for d'horari, ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible