Reservi el seu trasllat

Trasllats Gratuïts - Hotels Benidorm

Reserva la teva estada a Benidorm amb MedPlaya Hotels i nosaltres ens encarreguem del transfer

Els hotels MedPlaya ofereixen als hostes que s'allotgin amb nosaltres a Benidorm, durant 6 nits o més, servei de trasllat gratuït des de i cap a l'aeroport d'Alacant o l'estació de tren d'Alacant.

Per gaudir del seu trasllat gratuït, la seva reserva s'ha de fer a través del nostre web www.medplaya.com almenys 48 hores abans de l'arribada de l’hoste i complir amb el requisit d'estada mínima de 6 nits.*
*Aplicable en reserves fet des de 22.07.21

Després de completar i confirmar la seva reserva d'hotel, podrà afegir el seu trasllat Economy Connect completament gratis.

Aquest servei no es pot reservar directament a l'hotel - només disponible en viatges d'anada i tornada.

Servei de trasllat Economy Connect des de l'aeroport d'Alacant (disponible per a vols amb hora d'arribada i sortida entre les 07:00 i les 23: 59hrs)

Per als trens que arriben a l'estació d'Alacant:
                De 10:15hrs a 10:40hrs
                De 11:35hrs  a 13:20hrs
                De 14:45hrs a 15:10hrs
                De 16:35hrs a 17:05hrs
                De 19:10hrs  a 19:25hrs

Per als trens que surten de l'estació d'Alacant:
                De 10:15hrs a 10:40hrs
                De 12:35hrs a 12:45hrs
                De 15:05hrs a 15:55hrs
                De 16:35hrs a 17:05hrs
                De 18:05hrs a 18:15hrs
                De 20:05hrs a 20:10hrs

El servei de trasllat gratuït inclou una maleta per persona i una peça d'equipatge de mà. Si decideix afegir una peça d'equipatge addicional a la seva reserva, ha de pagar-ho directament al proveïdor del trasllat a la seva arribada.

Per a qualsevol informació addicional, pot contactar amb nosaltres per correu electrònic a callcentre@medplaya.com o mitjançant la nostra línia d'atenció al client Regne Unit: 0843 508 5479, Espanya: (34) 951 989 315 i estarem encantats d'atendre'l.

Reservi el seu trasllat

Lloc de sortida...

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

Si té algun dubte o desitja fer una consulta concreta sobre el servei de transfer un cop realitzada la reserva, s'haurà de posar en contacte directament amb Beniconnect:

Correu electrònic: reservas@beniconnect.com
Telèfon:               +34965850790                                           

Si la reserva és de menys de 6 nits, també pot reservar el seu servei de trasllat, el preu es mostrarà un cop que hagi completat la seva recerca i realitzi el pagament en línia.

CANCEL·LACIONS DEL SERVEI DE TRANSFER GRATUÏT Economy Connect: Les cancel·lacions d'un servei per al qual falten menys de 48 hores comportaran càrrecs addicionals.

En el cas de que hagi contractat el servei de trasllat amb Beniconnect, si cancel·la o modifica alguna de les habitacions de la seva reserva, es cancel·larà el trasllat per a tota la reserva automàticament*. Noves reserves de trasllats es poden confirmar només fins 48 hores abans de la data d'arribada

* Si no ha rebut la confirmació de cancel·lació del seu trasllat, per cancel·lar el seu servei de trasllat gratuït si us plau contacti amb Beniconnect per correu electrònic (reservas@beniconnect.com) o per telèfon (+34 96 585 07 90) o a la seva pàgina web https://www.beniconnect.com/es/contacto 

Aquest servei de trasllat es realitza en col·laboració amb el proveïdor de transport BENICONNECT S.L.U. MedPlaya Hotels ha optat per treballar amb Beniconnect per oferir el nostre servei de trasllat gratuït, ja que el seu bon servei i reputació són coneguts a Benidorm.

Si la reserva es va realitzar al nostre lloc web abans de l'22.07.21, pot buscar opcions de trasllats i preus seguint aquests enllaços:

                Hotel Agir 
                Hotel Regente 
                Hotel Flamingo Oasis 
                Hotel Riudor 
                Hotel Rio Park 

MedPlaya Hotels no es fa responsable de retards, cambis de servei o cancel·lacions. Per accedir als termes i condicions, faci clic aquí.

El servei de trasllat gratuït (Economy Connect) només està disponible actualment per als nostres hotels de Benidorm.
Per les nostres altres destinacions, pot reservar el seu trasllat en línia, segueixi aquest enllaç per comprovar la disponibilitat i els preus.