Reservi el seu trasllat

Trasllats Gratuïts - Hotels Benidorm

Reserva la teva estada a Benidorm amb MedPlaya Hotels i nosaltres ens encarreguem del transfer

Els hotels MedPlaya ofereixen als hostes que s'allotgin amb nosaltres a Benidorm, durant 6 nits o més, servei de trasllat gratuït des de i cap a l'aeroport d'Alacant.

Per gaudir del seu trasllat gratuït, la seva reserva s'ha de fer a través del nostre web www.medplaya.com almenys 24 hores abans de l'arribada de l’hoste i complir amb el requisit d'estada mínima de 6 nits.

Després de completar i confirmar la seva reserva d'hotel, podrà afegir el seu trasllat Economy Connect completament gratis.

Aquest servei no es pot reservar directament a l'hotel - només disponible en viatges d'anada i tornada.

Servei de trasllat Economy Connect des de l'aeroport d'Alacant disponible els 7 dies de la setmana. (excepte el 25 de desembre):

Des del 01 d'abril fins al 31 d'octubre, servei 24 hores.

Des del 01 de novembre fins al 31 de març: disponible per a vols amb horaris d'arribada i sortida entre les 07:00 hi les 23:59 h.


El servei de trasllat gratuït inclou una maleta per persona i una peça d'equipatge de mà. Si decideix afegir una peça d'equipatge addicional a la seva reserva, ha de pagar-ho directament al proveïdor del trasllat a la seva arribada.

Per a qualsevol informació addicional, pot contactar amb nosaltres per correu electrònic a callcentre@medplaya.com o mitjançant la nostra línia d'atenció al client Regne Unit: 0843 508 5479, Espanya: (34) 951 989 315 i estarem encantats d'atendre'l.

Reservi el seu trasllat

Lloc de sortida...

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

Si té algun dubte o desitja fer una consulta concreta sobre el servei de transfer un cop realitzada la reserva, s'haurà de posar en contacte directament amb Beniconnect:

Correu electrònic: reservas@beniconnect.com
Telèfon:               +34965850790                                           

Si la reserva és de menys de 6 nits, també pot reservar el seu servei de trasllat, el preu es mostrarà un cop que hagi completat la seva recerca i realitzi el pagament en línia.

CANCEL·LACIONS DEL SERVEI DE TRANSFER GRATUÏT Economy Connect: Les cancel·lacions d'un servei per al qual falten menys de 36 hores comportaran càrrecs addicionals.

En el cas de que hagi contractat el servei de trasllat amb Beniconnect, si cancel·la o modifica alguna de les habitacions de la seva reserva, es cancel·larà el trasllat per a tota la reserva automàticament*. Noves reserves de trasllats es poden confirmar només fins 24 hores abans de la data d'arribada

* Si no ha rebut la confirmació de cancel·lació del seu trasllat, per cancel·lar el seu servei de trasllat gratuït si us plau contacti amb Beniconnect per correu electrònic (reservas@beniconnect.com) o per telèfon (+34 96 585 07 90) o a la seva pàgina web https://www.beniconnect.com/es/contacto 

Aquest servei de trasllat es realitza en col·laboració amb el proveïdor de transport BENICONNECT S.L.U. MedPlaya Hotels ha optat per treballar amb Beniconnect per oferir el nostre servei de trasllat gratuït, ja que el seu bon servei i reputació són coneguts a Benidorm.

Pot buscar opcions de trasllats i preus seguint aquests enllaços:

                Hotel Agir 
                Hotel Regente 
                Hotel Flamingo Oasis 
                Hotel Riudor 
                Hotel Rio Park 

MedPlaya Hotels no es fa responsable de retards, cambis de servei o cancel·lacions. Per accedir als termes i condicions, faci clic aquí.

El servicio de traslados gratuitos Economy Connect de Beniconnect es gratuito y no le pedirá que proporcione los datos de su tarjeta de crédito en ningun caso.

Es importante que se proporcionen los datos del vuelo correctos: números de vuelo y horas de llegada/salida al hacer la reserva de su traslado. En los casos en que estos datos sean incorrectos o no coincidan, Beniconnect y MedPlaya Hotels no asumirán ninguna responsabilidad en caso de pérdida de su traslado. El número de vuelo siempre será la información principal para Beniconnect en su planificación. El cliente abonará cualquier coste adicional derivado de este tipo de error.

El servei de trasllat gratuït (Economy Connect) només està disponible actualment per als nostres hotels de Benidorm.
Per les nostres altres destinacions, pot reservar el seu trasllat en línia, segueixi aquest enllaç per comprovar la disponibilitat i els preus.