RESERVA DIRECTA

¿Por qué reservar directo con MedPlaya?

*Reserve con tranquilidad - vamos a cuidar de usted. El trato directo con nosotros facilita la gestión personalizada de su reserva.

* Garantía de reserva - si usted tiene un vuelo asociado a su reserva, y hay un cambio imprevisto del vuelo, ofrecemos la cancelación gratis o el cambio de fecha. Podemos buscar una solución si hay un problema con su viaje.**Según disponibilidad**

*Mejor Precio Garantizado- si usted encuentra un precio más bajo que el de nuestra web en un periodo de 24 horas después de hacer la reserva con nosotros, y la reserva tiene las mismas condiciones, igualaremos el precio y aplicaremos un 5% de descuento adicional para hacer su reserva aún más barata.* se aplican las condiciones.

*No tendrá que pagar nada hasta la llegada en el hotel.

*Le daremos un Código Promocional para tener descuento en sus próximas reservas con nosotros.

* Puntos acreditados automáticamente a su cuenta de Amigo Card – primero hay que asegurarse de que está registrado en nuestro Programa de Fidelidad para recibir su Tarjeta de Amigo.

*Una botella de vino gratis a la llegada en el hotel.

 


LA NOSTRA FILOSOFIA I ELS NOSTRES PROGRAMES

Filosofia
MedPlaya és una cadena hotelera especialitzada en vacances a la costa. Comencem al mateix temps que van arribar els primers turistes a Espanya i des de llavors ens hem especialitzat en fer-los passar unes bones vacances. Sabem que hi ha detalls que signifiquen una gran diferència, i això és el que oferim: servei amable, bon menjar, habitacions confortables i un ambient molt agradable. Això és el que són per a nosaltres unes bones vacances. Aquestes són les vacances a Med Playa. El nostre objectiu com empresa és oferir unes vacances de qualitat a uns preus competitius.

Qualitat
Nosaltres entenem la paraula Qualitat en un sentit molt ampli. Començant per les habitacions, que són confortables i modernes, ben equipades i amb tots els serveis necessaris; continuant pel menjar, que és bo, variat, nutritiu i adaptat als gustos i necessitats dels nostres clients, i això sense oblidar-nos mai que molts dels nostres hotels són familiars. Qualitat també significa per a MedPlaya un servei amable i un tracte agradable; el nostre personal no és ni postís ni teatral, sinó que parla amb els clients amb un somriure a la cara i amb el respecte i confiança que es mereixen; tenim, el que se’n diu, qualitat humana. La nostra qualitat també la demostrem amb l’entreteniment, tant pel que fa a les activitats per a la mainada (jocs i esports) com en l’animació nocturna, en la que tenim espectacles oferts tant per professionals com pels propis clients o empleats.

Preus
El fet de que tinguem preus competitius significa que tenim preus raonables que es corresponen del tot amb el nivell de qualitat i servei que oferim. Si entreu en aquestes pàgines i mireu les nostres tarifes de preus estem del tot segurs que al cap d’uns moments ja us imaginareu planejant unes vacances amb tota la família. I aquests preus competitius els podem oferir mercès a la nostra experiència en el negoci hoteler. Molts anys de treball ens han ensenyat a ajustar les nostres despeses sense perjudicar la qualitat de servei.

La nostra missió es reflecteix en els valors que caracteritzen la filosofia de Med Playa Management, SL i la seva actuació com a empresa responsable: èmfasi en les persones, sentit del negoci, responsabilitat mediambiental i innovació.

MedPlaya es compromet amb el medi ambient orientant la seva activitat empresarial als principis del desenvolupament sostenible implantat progres-sivament polítiques de bones pràctiques ambientals en tots els hotels de la cadena.

La cadena ha implantat accions que van des de la racionalització de l’ús de recursos (energia, aigua, etc.), la reducció de residus i la recollida selectiva fins el respecte de la flora, la fauna i els recursos culturals propis de cada lloc on MedPlaya està present.

La innovació forma part de la cultura de MedPlaya. Des de 2007 celebrem un concurs intern per recollir idees de millora entre els treballadors, donant-los veu i premiant el seu ingeni. En l’actualitat Med Playa compta amb un equip d’innovació que valora i desenvolupa nous projectes i idees.


INFORMACIÓ GENERAL DE L'EMPRESA

Med Playa Management, S.L. es una Compañía mercantil que tiene por objeto la explotación de hoteles y aparthoteles en régimen de administración o management.

Alicante –Registro Compañía- MED PLAYA MANAGEMENT, SL Ps General Mendoza 1 6  17002  - (Girona) - Gerona.
Our company registration number is  B17076886  Tomo 1.597, Folio 58, Hoja A-21.313, Inscrip. 1ª.

Torremolinos –Central de Reservas de Medplaya -    Desde UK. 0843 508 5479 . Desde SPAIN: (34) 951 989 315. Nuestra Central de Reservas está abierto 6 dias a la semana con el siguiente horario: de lunes a viernes de 09:00hrs a 20:00hrs & sabados de 09:30hrs a 13:30hrs.

Girona -Oficinas- La dirección general de la sede se encuentra en Girona en el Paseo General Mendoza número 1, 6º piso con número de teléfono 972 205212 y número de fax 972 218930. (www.medplaya.com)

La Compañía fue fundada en el año 1.967 y su actividad principal es la gestión de establecimientos hoteleros. En la actualidad se administran 19 hoteles, formando la Cadena Hotelera “Med Playa”.
Med Playa Management, S.L. está especializada en hoteles de playa. Los hoteles de la Cadena están situados en la Costa Brava, Maresme, Salou, Benidorm, Costa del Sol y Costa del Mar Negro. En total se gestionan 3.929 habitaciones con 8,080 plazas hoteleras.

Aún no operando originalmente bajo el nombre de Med Playa, la empresa empezó construyendo varios hoteles en Benidorm en los años 1967 y 1968. Desde entonces el grupo ha expandido sus operaciones abriendo más hoteles en los principales resorts españoles: Torremolinos y Benalmádena en la Costa del Sol; Benidorm en la Costa Blanca; Salou en la Costa Daurada; Calella en el Maresme; y Tossa y Platja d’Aro en la Costa Brava.

Para más información: management@medplaya.com


Política de privacitat

MED PLAYA té com a objectiu respectar la privacitat dels seus clients i els usuaris de la seva pàgina web i xarxes socials així com protegir les dades de caràcter personals que ens puguin haver facilitat a través de qualsevol forma de contacte amb la nostra cadena hotelera.

És per això que MED PLAYA té implementades les mesures de seguretat necessàries d’índole tècniques i organitzatives necessàries per tal de garantir la seguretat i integritat de les dades personals dels clients, evitant així la pèrdua, tractament o accés no autoritzat conforme a la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

En aquest sentit i, conforme a allò establert en el Reglament UE 2016/679, del Parlament Europeu (RGPD), a continuació li detallem la informació sobre el tractament que MED PLAYA realitza sobre les seves dades.

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

 

RAÓ SOCIAL:                 MED PLAYA MANAGEMENT, SL

N.I.F.                             B17076886

Domicili:                        Passeig General Mendoza, núm. 1, Planta 6a, CP 17002, Girona.

Email:                            rgpd@medplaya.com

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractarem les dades obtingudes per a gestionar el procés de registre i la relació amb els usuaris de la nostra web, respondre i atendre les sol·licituds dels usuaris a través dels diferents formularis de contacte i per a gestionar administrativament el servei contractat.

I concretament, a MED PLAYA realitzem els següents tractaments de les seves dades personals:

RESERVES ON-LINE: En omplir el formulari de Reserves on-line, l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar de forma automatitzada les dades personals subministrades amb la finalitat d’administrar la reserva sol·licitada i prestar un servei d’allotjament contractat. En el cas que l’usuari hagi consentit expressament l’enviament de comunicacions comercials marcant la casella del formulari corresponent a la recepció de publicitat dels serveis i ofertes realitzades pel grup MED PLAYA, les seves dades personals seran tractades a més a més per a proporcionar-li informació de les nostres notícies i ofertes per correu electrònic.

Així mateix, s’informa a l’usuari que realitzi una reserva que les seves dades personals i allò relatiu a la reserva seran cedides a les empreses que integren el grup MED PLAYA que hagin d’intervenir en la gestió de la reserva i l’execució de la mateixa per a les finalitats anteriorment descrites.

AMIGO CARD: En omplir la sol·licitud d’inscripció en el programa AMIGO CARD, l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per a les finalitats pròpies del programa de fidelització dels clients del grup MED PLAYA, com és la millora de la relació comercial amb el client i la realització de les ofertes personalitzades.

Així mateix que per a la correcta execució del programa les seves dades personals seran cedides a empreses del grup MED PLAYA per a les finalitats anteriorment descrites.

Les Dades Personals que ens aporti seran objecte de tractament per a identificar-lo com a usuari del programa i donar-li accés a les diferents funcionalitats i serveis que estan a la pròpia disposició dels usuaris registrats en el programa.

L’usuari pot en qualsevol moment revocar el consentiment sobre el tractament de les seves dades personals a través de l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@medplaya.com. Tot i que la revocació del consentiment implicarà l’exclusió del client del programa AMIGO CARD.

FORMULARIS DE CONTACTE: En omplir el formulari de contacte i opinió de la pàgina web l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per a atendre a les sol·licituds, suggeriments i queixes, així com millorar la qualitat del servei. Per a la correcta atenció i contesta de la comunicació les seves dades personals podran ser cedides a empreses del grup MED PLAYA per a donar la resposta més oportuna a la petició.

L’usuari pot en qualsevol moment sol·licitar la cancel·lació de les seves dades personals a través de l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@medplaya.com.

TRUCADES TELEFÒNIQUES AL NOSTRE CENTRE D'ATENCIÓ AL CLIENT (CALL CENTRE): En contactar amb el nostre Call centre, l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per a atendre a les sol·licituds, suggeriments i queixes, així com millorar la qualitat del servei. Per a la correcta atenció i contesta de la comunicació les seves dades personals podran ser cedides a empreses del grup MED PLAYA per a donar la resposta més oportuna a la petició.

L’usuari pot en qualsevol moment sol·licitar la cancel·lació de les seves dades personals a través de l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@medplaya.com.

 

CURRÍCULUMS VITAE: En omplir el formulari d’enviament de currículums de la nostra pàgina web, l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per tal que siguin integrades en una bases de dades de selecció de personal amb la finalitat d’entrar en processos de selecció de personal dels diversos hotels i empreses pertanyents al grup MED PLAYA.

Com hem obtingut les seves dades personals i quina legitimació tenim per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades personals és el consentiment exprés que ens ha prestat prèviament el propi interessat així com el compliment d’obligacions legals segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, i la resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades.

Així doncs, les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat o del seu representant legal. En cap cap es tracten categories especials de dades personals, com per exemple: dades que revelin l’origen ètnic o racial, opinions polítiques, conviccions religioses o filosòfiques, dades d’afiliació sindical, dades genètiques, dades relatives a la salut d’una persona física.

En no facilitar les dades personals sol·licitades i en no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se, rebre informació dels serveis o l’exclusió del programa Amigo Card.

En els casos en què existeixi una prèvia relació contractual entre les parts, la legitimació per al desenvolupament de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent serà l’existència prèvia de tal relació comercial.


Quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals es conservaran durant la vigència de la relació que manté amb nosaltres i en tot cas durant els terminis previstos a les disposicions legals aplicables i durant el temps que resulti estrictament necessari per tal d’atendre les possibles responsabilitats nascudes del tractament.

De totes maneres, cancel·larem les seves dades quan hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a les finalitats per a les quals van ser recopilades transcorreguts 10 anys des de l’última contractació del servei, sempre i quan no hagi sol·licitat la cancel·lació de les dades amb anterioritat.

Les dades tractades amb finalitats comercials es conservaran vigents mentre no se’n sol·liciti la supressió. L’usuari pot en qualsevol moment revocar el consentiment sobre el tractament de les seves dades personals a través de l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@medplaya.com.

Els currículums que siguin enviats a l’empresa seran cancel·lats en el transcurs de 2 anys des de la seva recepció.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte a les empreses pertanyents al grup MED PLAYA, a proveïdors de serveis que prestin serveis en el nostre nom o en compliment d’una obligació legal. Les dades a empreses del mateix grup serán cedides amb la finalitat de poder compartir la información necessària per la correcta prestació del servei.

La informació que vostè ens proporcioni tant a través d’aquest lloc web com a través de l’aplicació serà allotjada en servidors propietat de MED PLAYA MANAGEMENT, SL.


Quins són els seus drets?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a MED PLAYA estem tractant les seves dades personals.

D’aquesta manera té dret a obtenir confirmació de si estem tractant o no les seves dades personals i, en tal cas, accedir a les mateixes. Igualment pot demanar que les seves dades siguin rectificades quan siguin inexactes o incompletes, així com sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

A més a més en determinades circumstàncies pot sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades o bé per motius relacionats amb la seva situació particular, podrà igualment oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas deixarem de tractar les seves dades, excepte per motius legítims que prevalguin sobre els seus interessos i drets o per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.

Aquests són els seus drets:

ACCÉS A LES SEVES DADES: Podrà consultar les dades personals incloses en fitxers del grup MED PLAYA.

RECTIFICACIÓ DE LES SEVES DADES: Podrà modificar les dades personals si són inexactes.

SUPRESSIÓ DE LES SEVES DADES: Podrà sol·licitar que s’eliminin les seves  dades personals.

PORTABILITAT DE LES SEVES DADES: Podrà sol·licitar la recepció en format electrònic la totalitat de les dades personals que vostè ens hagi facilitat, les que resultin necessàries per a la relació contractual amb el grup MED PLAYA.

OPOSICIÓ AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Podrà sol·licitar que no es tractin les seves dades personals.

LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT: Podrà sol·licitar la limitació del tractament en els següents casos: a) mentre es comprovi l’exactitud de la impugnació de les seves dades personals b) quan el tractament sigui il·lícit però vostè s’oposi a la supressió de les seves dades c) quan el grup MED PLAYA no necessiti tractar les dades personals però vostè les necessiti per a l’exercici o per a la defensa de reclamacions d) quan vostè s’hagi oposat al tractament de les seves dades personals.

Per tal d’exercir aquests drets haurà d’omplir el formulari de sol·licitud acompanyada d’una còpia del seu document nacional d’identitat per correu electrònic (rgpd@medplaya.com) o bé a la direcció postal: Protecció de Dades MED PLAYA, Passeig General Mendoza, núm. 1, Planta 6a, CP-17002, Girona.

En qualsevol cas la persona usuària té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que se li ha vulnerat qualsevol dret relatiu a la protecció de les seves dades personals o si considera que el tractament de les dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu.

Modificacions de la Política de Privacitat

La present Política de Privacitat podrà ser actualitzada en qualsevol moment per tal d’adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials. En qualsevol cas qualsevol novetat legislativa o jurisprudencial serà degudament comunicada a través de correu electrònic o avís a la pàgina web.

Aquesta política de privacitat està publicada a la nostra web www.medplaya.com 


Web Segura

El nostre "site" està allotjat en un entorn segur. Els servidors/sistemes del "site" es configuren amb una encriptació de dades i 'firewalls' estàndards del sector.
Al fer una reserva en línia en el "site", o donar-se d'alta com a client o usuari en alguna de les nostres seccions, la informació que s'intercanvia entre l'ordinador del client i els sistemes informàtics de "Med Playa Management, SL" entra en un procés xifrat que no permet que terceres persones no autoritzades puguin accedir a la informació o interceptar les comunicacions entre client i "site". Aquest xifrat que garantitza una transmissió segura es basa en el protocol estàndard SSL-V.3 i utilitza claus criptogràfiques de sesió de 128-bits de longitud.


Termes i Condicions del lloc web

Benvinguts al nostre lloc web. El fet de navegar per aquest lloc web suposa l’acceptació dels termes i condicions que s’exposen a continuació que, juntament amb la nostra política de privacitat, regeixen la vostra relació amb Med Playa vers aquest lloc web.
El terme ‘Med Playa’ o ‘nosaltres’ es refereix al propietari del lloc web amb domicili social MED PLAYA MANAGEMENT, SL Ps General Mendoza 1 6  17002  - (Girona) - Gerona.
El número de registre de l’empresa és  B17076886
Tom 1.597, Foli 58, Full A-21.313, Inscrip. 1ª
El terme ‘vosaltres’ es refereix a l'usuari o al visitant del nostre lloc web.
L'ús d'aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:

  • El contingut de les pàgines d'aquest lloc web està destinat a finalitats informatives generals. Els continguts estan subjectes a canviar sense notificació.
  • Ni nosaltres ni cap tercera part aportem cap garantia pel que fa a la precisió, la puntualitat, l'actuació, la integritat o l'adequació de la informació i dels materials que es troben o s'ofereixen en aquest lloc web per a qualsevol finalitat particular. Accepteu que esteu informats del fet que aquesta informació i aquest material poden contenir imprecisions o errors i nosaltres excloem expressament qualsevol responsabilitat per qualsevol imprecisió o error fins al màxim punt permès per la llei.
  • L'ús que feu de qualsevol informació o material que apareguin en aquest lloc web és totalment responsabilitat vostra i, per tant, no en serem responsables. Serà responsabilitat vostra assegurar-vos que qualsevol producte, servei o informació disponibles a través d'aquest lloc web compleixin els requisits específics.
  • Aquest lloc web conté material que és propietat nostra o que està sota la nostra llicència. Aquest material inclou, però no està limitat a, el disseny, la maquetació, l’aspecte, l'aparença, i els gràfics. N'està prohibida la reproducció si no és de conformitat amb les condicions de drets d'autor que formen part d'aquests termes i condicions.
  • Totes les marques reproduïdes en aquest lloc web que no són propietat de l’operador o que no estan sota la seva llicència, estan autoritzades per aparèixer aquest lloc web.
  • L’ús no autoritzat d'aquest lloc web pot ser motiu de reclamació per danys i/o ser considerat un delicte.
  • De tant en tant, aquest lloc web pot incloure enllaços a altres llocs web. Aquests enllaços es posen a la vostra disposició per ampliar-vos la informació. El fet que aparegui l'enllaç, no significa que aprovem el lloc(s) web. No tenim cap responsabilitat vers el contingut dels llocs web als quals podeu accedir mitjançant un enllaç del nostre lloc web.
  • No està permès crear un enllaç a aquest lloc web des d'un altre lloc web o document sense el consentiment previ per escrit de [nom de l'empresa].
  • L'ús que feu d'aquest lloc web i qualsevol conflicte que pugui sorgir-ne, estan subjectes a les lleis en vigor a l’estat espanyol.

 


Avís d'exempció de responsabilitat del lloc web

La informació que conté aquest lloc web només pretén ser una informació general. La informació la facilita Med Playa i, tot i que procurem mantenir la informació actualitzada i correcta, no garantim, de forma expressa o implícita, la integritat, la precisió, la fiabilitat, l'adequació o la disponibilitat respecte al lloc web o a la informació, els productes, els serveis, o els gràfics relacionats que conté el lloc web per a qualsevol finalitat. La confiança que dipositeu en aquesta informació, serà responsabilitat vostra.
En cap cas ens farem responsables de pèrdues o danys que incloguin, sense limitació, pèrdues o danys indirectes o immaterials, o qualsevol pèrdua o dany que sorgeixi de qualsevol pèrdua de dades o de beneficis que sorgeixin relacionats amb l'ús d'aquest lloc web.
A través d'aquest lloc web, podeu enllaçar amb altres llocs web que no estan sota el control de Med Playa. No tenim cap mena de control sobre la naturalesa, el contingut i la disponibilitat d'aquests llocs. La inclusió de qualsevol enllaç no necessàriament implica una recomanació o l'aprovació dels punts de vista que s'hi expressen.
Ens esforcem per mantenir el lloc web actualitzat i perquè funcioni amb fluïdesa. Això no obstant, Med Playa no es responsabilitza de la no disponibilitat temporal del lloc web a causa d'assumptes tècnics aliens a la seva voluntat.


TERMES I CONDICIONS PROGRAMA FIDELITAT AMIGO CARD- MEDPLAYA

1.   INTRODUCCIÓ

Les següents condicions regulen el programa de Fidelització Amigo Card pertanyent a MED PLATJA MANAGEMENT S.L

Les condicions detallades a continuació ens indiquen el funcionament del programa Amigo Card i podran consultar-se en tot moment a la pàgina web de MedPlaya Hotels, www.medplaya.com

El programa de fidelització Amigo Card disposa d'una targeta identificativa, targeta Amigo Card, que acreditarà al titular com a membre del programa Amigo Card. La targeta Amigo Card és propietat de MedPlaya.

Amb l'acceptació d'aquestes condicions, el Titular de la targeta Amigo Card declara tenir coneixement d'aquestes condicions i seran aplicades mentre figuri com a titular de la targeta Amigo Card.

Els avantatges del programa de fidelitat Amigo Card són aplicables a tots els hotels MedPlaya, excepte a reserves d'empleats MedPlaya, empreses col·laboradores i afiliats & reserves dels hotels Pola Giverola & Bella Vista Beach Club, no és possible canviar punts a Giverola/Bella Vista per descomptes o regals. Cada establiment ha de fixar els regals inclosos en el programa Amigo Card i poden variar segons l'establiment.

MedPlaya es reserva el dret de modificar les presents condicions del programa Amigo Card.

 

2.   INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA AMIGO CARD

Podrà registrar-se al programa de fidelització Amigo Card qualsevol persona física major de 18 anys mitjançant l’emplenament del formulari de registre i acceptació de les condicions establertes. Les persones jurídiques queden excloses del programa Amigo Card.

Aquesta persona física passarà a ser el titular de la targeta Amigo Card. No s'acceptarà més d'un registre Amigo Card per persona. En cas d'efectuar més d'1 registre, MedPlaya es reserva el dret a rebutjar aquests registres.

La inscripció al programa Amigo Card pot efectuar-se a través dels diferents canals establerts. Els canals disponibles per poder registrar-se al programa de fidelització Amigo Card són els següents:

•  A la pàgina web www.medplaya.com omplint el formulari de registre en línia amb les seves dades personals i acceptant les condicions establertes. Els registres Amigo Card en línia rebran automàticament 20 punts de benvinguda al programa Amigo Card.

•  En els Hotels MedPlaya omplint el formulari, accedint mitjançant un codi QR

La inscripció al programa Amigo Card és gratuïta. Cal disposar d'una adreça de correu electrònica per poder inscriure al programa Amigo Card. No s'acceptarà un mateix correu electrònic per a dos o més registres.

 

3.   TARGETA AMIGO CARD

La Targeta Amigo Card identifica la persona titular inscrita al programa de fidelització Amigo Card. A la targeta Amigo Card figura el nom complet del titular i el número d'identificació MedPlaya (ID MedPlaya).

La targeta Amigo Card està disponible en format digital.

Un cop finalitzat el procés d'inscripció al programa Amigo Card, el titular de la targeta Amigo Card rebrà un correu electrònic de benvinguda amb la targeta Amigo Card virtual en un arxiu adjunt.

Així mateix, el titular de la targeta Amigo Card té accés a la targeta virtual en el seu compte Amigo, en panell de control per descarregar o imprimir.

La targeta Amigo Card és personal i intransferible.

 

4.   BENEFICIS AMIGO CARD

El titular de la targeta Amigo Card podrà gaudir de tots els avantatges del programa Amigo Card en tots els hotels MedPlaya. Els beneficis són els següents:

a)  Descompte addicional sobre la seva reserva canviant els seus punts. Exclusiu per reserves efectuades a través de la nostra pàgina www.medplaya.com, el nostre Centre d'Atenció al Client o bé en els nostres hotels MedPlaya i que compleixen amb les condicions següents:

- Aplicable a totes les reserves amb un preu mínim de 130€

- El valor del descompte no supera el 50% del valor de la reserva

- Els punts no es poden bescanviar per diners en efectiu

- Aplicable únicament quan el client ja és titular d'Amigo Card al moment del check in a l'hotel.

b) Bescanvi de punts per regals gratis en qualsevol dels nostres hotels MedPlaya. Consulti els regals disponibles a la seva arribada a l'hotel. Aquests regals poden variar segons l'establiment.

c) Check-in més ràpid presentant la targeta Amigo Card virtual a la seva arribada.

d) Promocions exclusives i descomptes addicionals per als clients registrats a Amigo Card.

 

4.1  PUNTS

Els punts Amigo Card equivalen a un valor de 0,5 € en cas d'efectuar bescanvi de punts per descompte en la factura. Aquest valor serà exclusiu per al bescanvi de punts per descompte en factura i s'aplicarà únicament a les reserves efectuades a través de la nostra pàgina www.medplaya.com, el nostre Centre d'Atenció al Client o bé en els nostres hotels MedPlaya i d'acord amb les condicions detallades al punt BENEFICIS.

No és possible aplicar Punts Amic com a descompte en reserves 100% No Reemborsables efectuades a través de la nostra pàgina www.medplaya.com, el nostre Centre d'Atenció al Client o bé als nostres hotels MedPlaya.

Els regals inclosos en el programa Amigo Card i el seu valor en punts Amigo Card es trobaran detallats a cada hotel MedPlaya. Els regals no especificats en el programa Amigo Card quedaran exclosos del programa.

Els punts no són transferibles entre titulars Amigo Card ni es poden canviar per diners. Els punts Amigo Card tenen una validesa de 2 anys des de la data d'obtenció.

4.2  OBTENCIÓ DE PUNTS

Si us plau presenti la seva targeta Amigo Card virtual al check-in per assignar els punts corresponents a la seva estada al seu compte Amigo Card. Aquesta assignació s'efectua automàticament durant el check-in i mai es realitzarà amb antelació a la seva arribada a l'hotel.

El titular de la targeta Amigo Card obtindrà punts mitjançant les següents vies:

a)  Per cada estada en els hotels MedPlaya.


Aquesta condició és aplicable a tots els canals de reserva. S'atorgaran els següents punts:

o 1ª a 5ª estada:                        20 punts Amigo Card per estada

o 6ª a 10ª estada:                      35 punts Amigo Card per estada

o 11ª a 15ª estada:                    50 punts Amigo Card per estada

o Més de 15 estades:                  60 punts Amigo Card per estada

Les estades es compten en global per a tots els hotels MedPlaya i computaran a partir de la data de registre al programa de fidelització Amigo Card.

No es considera una nova estada dues reserves consecutives del mateix client i per tant no rebrà punts per estada nova.

b)  Per a les reserves efectuades a través de les següents vies:


i.                   www.medplaya.com

ii.                  Centre d’Atenció al Client MedPlaya

iii.                 Hotels MedPlaya.

En el check-in s'atorgarà automàticament l'equivalent al 8% de l'import total de l'estada en punts Amigo Card. Els serveis extres associats a la seva reserva queden exclosos d'aquesta condició.

Les reserves efectuades a través d'altres canals de distribució queden excloses d'aquesta condició (b).

El titular de la targeta Amigo Card rebrà punts per estada i per reserva simultàniament si compleix amb les condicions detallades prèviament.

 

4.3. CONDICIONS OBTENCIÓ PUNTS

o En cas que el titular de la targeta Amigo Card hagi efectuat diverses reserves, únicament rebrà els punts Amigo Card generats per l'import corresponent a l'habitació en la qual està registrat.

o En cas que el titular de la targeta Amigo Card efectuï el pagament de diverses reserves no implicarà el dret a obtenir més punts.

o En cas que en una mateixa habitació s'allotgi més d'un hoste registrat al programa Amigo Card, s'atorgaran els punts Amigo Card generats a un únic titular.

o En cas de modificar la seva reserva durant la seva estada, MedPlaya es reserva el dret a revisar i modificar l'assignació de punts Amigo Card prèvia a la seva modificació per servei.

o L'assignació de punts a un titular de la targeta Amigo Card s'efectuarà independentment de la persona que hagi efectuat el pagament de la reserva.

 

5. BESCANVI PUNTS AMIGO CARD

És imprescindible presentar la targeta Amigo Card (virtual) a recepció o la persona responsable del programa Amigo Card per canviar els seus punts per descomptes i/o regals durant la seva estada.

a)  BESCANVI PUNTS PER REGALS

Pot sol·licitar el bescanvi de punts per regals a recepció o bé al taulell de la persona responsable Amigo Card "Guest Service Manager" presentant la targeta Amigo Card.

Consulteu a recepció o al taulell "Guest Service Manager" els regals disponibles per a bescanviar per punts Amigo Card. Aquests regals poden variar segons l'establiment.

Només s'admetrà bescanvi de punts per regals si el titular de la targeta Amigo Card figura com allotjat a l'habitació.

b)  BESCANVI PUNTS PER DESCOMPTE EN ALLOTJAMENT

El titular de la targeta Amigo Card pot sol·licitar el bescanvi de punts per descompte en allotjament al check-in.

El bescanvi de punts per descompte en allotjament s'aplicarà exclusivament en les reserves efectuades a través de www.medplaya.com, Centre d'Atenció al Client MedPlaya o als nostres hotels MedPlaya. Aquest descompte serà aplicable sobre l'import corresponent a allotjament i règim alimentari i queden exempts els serveis addicionals.

El descompte s'aplicarà sempre que es compleixin les condicions següents:

- Aplicable a totes les reserves amb un preu mínim de 130€

- El valor del descompte no supera el 50% del valor de la reserva

- Els punts no es poden bescanviar per diners en efectiu

- Aplicable únicament quan el client ja és titular d'Amigo Card al moment del check in a l'hotel.

Cada punt Amigo Card tindrà un valor de 0,5 € aplicable exclusivament en el bescanvi de punts per descompte en allotjament.

Les reserves efectuades a través d'altres canals o bé les realitzades a www.medplaya.com, Centre d'Atenció al Client MedPlaya o als nostres hotels MedPlaya amb Política de cancel·lació 100% No Reembolsable queden excloses del bescanvi de punts per descompte en allotjament.

En cas que el titular de la targeta Amigo Card hagi efectuat diverses reserves, el bescanvi de punts per descompte en allotjament només és aplicable a l'habitació on el titular de la targeta Amigo Card hagi estat registrat.

L'import corresponent a les Taxes i impostos queden exempts de bescanvi per punts.

 

6. MEDPLAYA.COM – AMIGO CARD


Un cop finalitzada la inscripció al programa Amigo Card, el titular podrà accedir a la seva àrea privada Amigo Card a www.medplaya.com, prèvia identificació mitjançant el seu email o el seu núm. identificació MedPlaya (ID MedPlaya) i la contrasenya.

A través de l'àrea privada Amigo Card vostè podrà realitzar les següents accions:

-  Descarregar/Imprimir la seva targeta Amigo Card.

-  Consultar el detall de moviments dels seus punts Amigo Card del seu compte, així com veure el saldo disponible de punts.

-  Revisar i actualitzar les seves dades personals.

- Veure el seu historial de reserves i realitzar noves reserves més àgilment

-  Modificar la configuració d’accés privat a Amigo Card

A www.medplaya.com disposa de l’apartat d’Ajuda on pot posar-se en contacte amb nosaltres en tot moment a través del formulari de contacte o bé per email a contact@medplaya.com

 

7.   CANCEL·LACIÓ AMIGO CARD

La participació al programa Amigo Card podrà cancel·lar-se pels següents motius:

-  L'usuari pot en qualsevol moment sol·licitar la cancel·lació de la participació al programa Amigo Card mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a contact@medplaya.com

-  La revocació del consentiment sobre el tractament de les seves dades personals implicarà l'exclusió automàtica del programa AMIGO CARD

-  MedPlaya Management es reserva el dret a cancel·lar temporalment o definitivament el titular de la targeta Amigo Card en els següents casos:

1.  Ús indegut de la targeta Amigo Card.

2.  Incompliment dels Termes i Condicions acceptats en el registre al programa.

3.  Comportament inadequat a l'hotel.

4.  Detecció de dades incorrectes en el seu registre al programa Amigo Card

5.  Per defunció del titular de la targeta Amigo Card.

6.  En cas de no tenir moviment de punts en el seu compte Amigo Card o reserves en els últims 5 anys.

 

8.  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES – PRIVACITAT

En omplir la sol·licitud d’inscripció en el programa AMIGO CARD, l’usuari accepta i autoritza a MED PLAYA MANAGEMENT, SL a utilitzar i tractar les dades personals subministrades per a les finalitats pròpies del programa de fidelització dels clients del grup MED PLAYA, com és la millora de la relació comercial amb el client i la realització de les ofertes personalitzades.

Així mateix que per a la correcta execució del programa les seves dades personals seran cedides a empreses del grup MED PLAYA per a les finalitats anteriorment descrites.

Les Dades Personals que ens aporti seran objecte de tractament per a identificar-lo com a usuari del programa i donar-li accés a les diferents funcionalitats i serveis que estan a la pròpia disposició dels usuaris registrats en el programa.

L’usuari pot en qualsevol moment revocar el consentiment sobre el tractament de les seves dades personals a través de l’enviament d’un correu electrònic a rgpd@medplaya.com. Tot i que la revocació del consentiment implicarà l’exclusió del client del programa AMIGO CARD.


Política de Cookies

 

 Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius que els llocs web envien al navegador i que es desen al terminal de l’usuari (ordinador, telèfon mòbil, tauleta o qualsevol altre dispositiu). Les galetes s’emmagatzemen automàticament al terminal i permeten a una pàgina web desar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i es poden fer servir, en funció de la informació obtinguda, per reconèixer l’usuari i personalitzar els serveis oferts.

Les galetes són petits arxius que s’utilitzen per a emmagatzemar certa informació que subministreu mentre navegueu al nostre lloc web.  

 

Per què s’utilitzen les galetes en aquest lloc web?

En aquest lloc web s'utilitzen galetes de terceres empreses proveïdores de serveis per tal que l’usuari pugui navegar més fàcilment pel lloc web. S’utilitzen, doncs, per mesurar l'ús i el rendiment de la pàgina, per optimitzar-la i personalitzar-la. Tot i això, l’usuari pot desactivar-les del seu navegador en qualsevol moment.

Les galetes de tercers són creades i gestionades per altres entitats com prestadors de serveis publicitaris, de personalització o anàlisis com a tercers que ens poden reportar dades anònimes a través de les galetes.

 

Concretament, utilitzem les galetes següents:

 

Facebook ADS: la funció de Facebook ADS, juntament amb el píxel de Facebook, permet arribar a les persones que han visitat anteriorment el web o les xarxes socials i associar una audiència determinada a un missatge concret. El remàrqueting és un mètode per a aconseguir que els usuaris que han visitat la web o les xarxes socials tornin a fer-ho i ens ajuda a oferir anuncis basats en visites anteriors al lloc web.

Com a usuari del web, s’està recopilant informació no identificativa per a aquesta funció de Facebook ADS.

Google Analytics: és un servei analític de web prestat per Google, Inc que permet analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. Durant la navegació pel web es recullen una sèrie de dades que poden incloure adreces IP, ubicacions geogràfiques aproximades, pàgines visitades i altres dades que permeten identificar l’usuari. Entre aquestes dades també hi ha les relacionades amb els àmbits de navegació.

Aquesta informació s’utilitza per analitzar tendències, administrar el lloc web, rastrejar la usabilitat i treure estadístiques de trànsit web.

Xat SnapEngage: és un servei de xat interactiu per donar suport als usuaris que hi ha al web. Recull informació per mantenir el contacte amb l’usuari durant el procés de navegació (ubicació geogràfica, idioma, nombre de visites, ...)Aquestes dades són utilitzades únicament pel centre d’atenció telefònica per donar millor atenció al client.

 

Per obtenir més informació sobre les galetes de tercers utilitzades, aconsellem revisar les pròpies polítiques de galetes d’aquestes companyies.

 

Com s’obté el consentiment per a l’ús de galetes en aquest lloc web?

El consentiment per a la instal·lació automàtica de les galetes s’entendrà prestat sempre que marqueu la casella relativa a l’acceptació de la “Política de galetes” que apareix en una finestra emergent al nostre lloc web o bé si continueu navegant pel lloc web tot i no haver-la acceptat.

 

Com puc evitar l’ús de galetes en aquest lloc web?

Si preferiu evitar l’ús de galetes quan visiteu aquest lloc web heu de desactivar o bloquejar-ne l’ús des de la configuració de les opcions del vostre navegador i posteriorment eliminar les galetes associades a aquest lloc web que s’hagin desat al navegador.

 

Ajustar els permisos relacionats dels navegadors següents:

Configuració de galetes a Firefox

Configuració de galetes a Google Chrome

Configuració de galetes a Internet Explorer

Configuració de galetes a Safari

Configuració de galetes a Opera

 

En cas de bloquejar l’ús de galetes al vostre navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.


LA SALUT I SEGURETAT DELS NOSTRES CLIENTS I PERSONAL SEMPRE HAN ESTAT DE GRAN IMPORTÁNCIA PER A MEDPLAYA.

INFORMACIÓN IMPORTANTE - Actualizada el 21 de Septiembre 2020

Tots els nostres hotels se sotmeten a controls periòdics de seguretat i higiene aprovats per experts en seguretat, per garantir els més alts nivells de seguretat i higiene durant la vostra estada.

 


INFORMACIÓ IMPORTANT

Et recordem que encara que ja no és obligatori l'ús de mascaretes als nostres hotels, sí que ho és en llocs com a centres mèdics, farmàcies i hospitals.

Gràcies per la seva col·laboració en garantir la seguretat de tothom


CONTACTA AMB NOSALTRES

Pot posar-se en contacte amb nosaltres en tot moment, formuli les seves consultes, sol·liciti qualsevol tipus d'aclariment o faci la seva reserva per correu electrònic. 

En cas de contacte amb nosaltres for d'horari, ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible