Sinemorets - Mar Negre - Bulgaria

Situat a la zona sud-est de la costa Búlgara del Mar Negre, i prop de la frontera Turca, Sinemorets és un atractiu destí de vacances que està molt ben platges, i molt a prop del parc natural de Strandzha.
Aquest relaxant destinació ofereix dues belles platges de sorra, la platja de Bytamyata i la platja a la desembocadura del riu Veleka. A més, una de les platges més pintoresques de Bulgària, Silistar, és a poca distància.
MedPlaya Hotels es complau a oferir el popular Hotel Bella Vista Beach Club, que es troba just a la vora de la platja i ofereix allotjament tot inclòs de quatre estrelles de Sinemorets.
Hi ha una varietat d'esports aquàtics a l'àrea, amb "bots banana" i motos aquàtiques disponibles. O per a aquells que prefereixen explorar els voltants, hi ha passejades a cavall i en poni, passejades en bot pel riu Veleka i una varietat de senders per caminar o anar en bicicleta per la reserva Strandzha.
Molts dels pobles locals conserven les seves tradicions i estan orgullosos de compartir-los amb els visitants. Per exemple, el Nestinarka, un ball ritual realitzat sobre brases. Aquest ritual té lloc anualment el 21 de maig, en honor dels sants Constantí i Elena.
El riu Veleka atrau molts interessats en pescar les seves aigües. A la desembocadura del riu és possible capturar peixos d'aigua dolça i salada, ja que els peixos de la mar Negra s'aventuren riu amunt a la recerca d'aliment.
Tot i que el poble és petit i tranquil, hi ha una selecció de restaurants de marisc i restaurants que serveixen cuina nacional búlgara.

Hotels de la zona

Bella Vista Beach ClubSinemorets

Inaugurat el 2004, de quatre estrelles Bella Vista Beach Club Hotel està situat en una posició privilegiada a la costa, al bell poble de Sinemoretz. L'hotel s'erigeix orgullós, serè i luxós, es barreja harmoniosament amb el mar, el bosc i el riu. Un marc incomparable, on us podreu relaxar i divertir en gran.