LA COSTA BRAVA

La Costa Brava és coneguda amb aquest nom, des de fa més de cent anys degut al seu paisatge salvatge i feréstec. Ha passat de ser una regió de pobles de pesca, aïllats i humils, a un destí vacacional impressionantment bell, pròsper i modern. L'antic i lo nou, la tradició i la modernitat junt a una àmplia gamma de serveis esportius i d'opcions culturals i d'entreteniment són els ingredients afegits a les seves populars platges i magnífiques cales que es mesclen amb la tradició pesquera i agrícola encara existent.

Med Playa té cinc hotels en dos dels destins favorits de la Costa Brava: l'Hotel Monterrey a Platja d'Aro i els Aparthotels Esmeraldas ,Sant Eloi , Pola Giverola i Pola Giverola Camp a Tossa de Mar. Els cinc constitueixen un punt de partida excepcional per descobrir els secrets d'aquesta històrica costa, a la vegada que són un lloc perfecte per poder disfrutar del sol, la platja, la gastronomia i de moltres altres activitats.

 


A Platja d’Aro, situada en el cor de la Costa Brava, trobarà moltes opcions de diversió i oci, així com per a la pràctica d’esports com el golf i la vela. Podrà gaudir d’uns dies de descans a les seves platges, de les quals destaquem la platja Gran, de sorra gruixuda i aigües profundes, o d’un bany en una de les nombroses cales, plenes d’encant i tranquil·litat, que podrà conèixer seguint el camí de ronda, on descobrirà a la vegada les meravelloses vistes que ofereix. 

Tossa de Mar presenta un paisatge que es caracteritza en gran part per les seves platges, cales i caletes en les quals podrà passar unes bones estones de tranquil·litat. Dins l’oferta d’esports i oci, poden realitzar-se activitats com el busseig, esports aquàtics i senderisme, entre d’altres. Tossa de Mar és un centre turístic que es troba a 40 km de l’aeroport de Girona a la Costa Brava, on el visitant pot practicar tot tipus d’esports i altres activitats d’oci.

Les platges de la Costa Brava es caracteritzen per la calitat de les seves aigües. Un altre tret característic són les petites cales o platges amagades, rodejades de vegetació, degut a l'erosió del mar sobre els acantilats.

Hotels de la zona

Hotel Monterrey
aquesta nit 56.95€

Hotel MonterreyPlatja d'Aro

L’Hotel Monterrey es un hotel modern i confortable que li permetrà gaudir de l’atractiu turístic del municipi de  Platja d’Aro. L’hotel es troba situat a tan sols 75 metres de la platja la qual cosa li permetrà descansar i gaudir de l’ambient relaxat de l’hotel i del seu entorn.

Hotel Esmeraldas
aquesta nit 54.90€

Hotel EsmeraldasTossa de Mar

L’Aparthotel Esmeraldas es troba emplaçat en el bonic municipi de  Tossa de Mar. Aparthotel Esmeraldas li ofereix estudis i apartaments on vostè podrà gaudir de la llibertat de disposar de cuina pròpia a més dels serveis que li ofereix l’hotel.  L’Esmeraldas , situat a pocs metres de la platja i del centre de Tossa, li ofereix sempre una càlida benvinguda.

Hotel Sant Eloi
aquesta nit 71.40€

Hotel Sant EloiTossa de Mar

Oferint-li una experiència única al costat de la seva família, a l’ Aparthotel Sant Eloi hi trobarà un ambient de diversió amb activitats per tal que gaudeixi  de les seves vacances. Situat a les afores de Tossa de Mar, el Sant Eloi disposa de grans espais  entre els quals hi trobem dos piscines, minigolf i pista multisportiu.

Gaudeixi de la opció Tot inclòs per treure  el màxim profit de les seves vacances.

Pola Giverola
aquesta nit 246.40€

Pola GiverolaTossa de Mar

Resort Giverola es troba en una reserva natural en el sector més bonic de la Costa Brava. Envoltat de turons, el complex està connectat directament amb la idíl·lica cala de sorra Giverola per un funicular. En lloc de l’interminable caos, nosaltres apostem per la relaxació activa i l’entreteniment sa. Gaudeixi del nostre ampli complex, de l’atraient varietat gastronòmica i de la gran oferta d’oci i d’activitats esportives.

Resort Giverola és el destí de vacances ideal per als amants de l'esport. Al complex hoteler podran practicar-hi una gran varietat d'esports. Aprofiti la gran oferta d'esports i fitness que li ofereix el nostre equip d'animadors qualificats. 

Pola Giverola Camp

Pola Giverola CampTossa de Mar

Pola Giverola Camp és a prop d'una petita i preciosa cala en el sector més bonic de la Costa Brava. El centre del pintoresc poble pesquer de Tossa de Mar és a només 4 km. Barcelona és a 95 km del càmping, Girona a 43 km i Sant Feliu de Guíxols a 18 km.