LA COSTA BRAVA

La Costa Brava és coneguda amb aquest nom, des de fa més de cent anys degut al seu paisatge salvatge i feréstec. Ha passat de ser una regió de pobles de pesca, aïllats i humils, a un destí vacacional impressionantment bell, pròsper i modern. L'antic i lo nou, la tradició i la modernitat junt a una àmplia gamma de serveis esportius i d'opcions culturals i d'entreteniment són els ingredients afegits a les seves populars platges i magnífiques cales que es mesclen amb la tradició pesquera i agrícola encara existent.

Med Playa té cinc hotels en dos dels destins favorits de la Costa Brava: l'Hotel Monterrey a Platja d'Aro i els Aparthotels Esmeraldas ,Sant Eloi , Pola Giverola i Pola Giverola Camp a Tossa de Mar. Els cinc constitueixen un punt de partida excepcional per descobrir els secrets d'aquesta històrica costa, a la vegada que són un lloc perfecte per poder disfrutar del sol, la platja, la gastronomia i de moltres altres activitats.

 


A Platja d’Aro, situada en el cor de la Costa Brava, trobarà moltes opcions de diversió i oci, així com per a la pràctica d’esports com el golf i la vela. Podrà gaudir d’uns dies de descans a les seves platges, de les quals destaquem la platja Gran, de sorra gruixuda i aigües profundes, o d’un bany en una de les nombroses cales, plenes d’encant i tranquil·litat, que podrà conèixer seguint el camí de ronda, on descobrirà a la vegada les meravelloses vistes que ofereix. 

Tossa de Mar presenta un paisatge que es caracteritza en gran part per les seves platges, cales i caletes en les quals podrà passar unes bones estones de tranquil·litat. Dins l’oferta d’esports i oci, poden realitzar-se activitats com el busseig, esports aquàtics i senderisme, entre d’altres. Tossa de Mar és un centre turístic que es troba a 40 km de l’aeroport de Girona a la Costa Brava, on el visitant pot practicar tot tipus d’esports i altres activitats d’oci.

Les platges de la Costa Brava es caracteritzen per la calitat de les seves aigües. Un altre tret característic són les petites cales o platges amagades, rodejades de vegetació, degut a l'erosió del mar sobre els acantilats.

Hotels de la zona

Hotel Monterrey

Hotel MonterreyPlatja d'Aro

MedPlaya Hotel Monterrey a Platja d'Aro és la ubicació perfecta per gaudir de les teves vacances en un ambient relaxat amb un servei amable. Gaudeix de la seva piscina, del menjador bufet i de les terrasses exteriors. Situat en una zona residencial tranquil·la, el MedPlaya Hotel Monterrey està a només 75 metres de la platja principal de Platja d'Aro, un dels destins més coneguts i animats de la Costa Brava. No et perdis tot el que el MedPlaya Hotel Monterrey i els seus voltants et poden oferir. Quedaràs captivat!

Hotel Esmeraldas

Hotel EsmeraldasTossa de Mar

MedPlaya Hotel Esmeraldas a Tossa de Mar sempre ofereix una càlida benvinguda, i el tracte familiar i personalitzat garanteix poder gaudir amb tranquil·litat de l'estada. Experimenta la llibertat de disposar de cuina pròpia al teu estudi o apartament, a més de tots els serveis que puguis necessitar, a pocs metres de la platja i del centre. No et perdis tot el que el MedPlaya Hotel Esmeraldas i el seu entorn et poden oferir. Quedaràs captivat!

Hotel Sant Eloi

Hotel Sant EloiTossa de Mar

MedPlaya Hotel Sant Eloi a Tossa de Mar és un espai ideal que t'ofereix una experiència única de vacances al costat de la teva família. Gaudeix de tota la varietat d'opcions d'allotjament disponibles i dels seus grans espais i serveis com les dues piscines, minigolf i pista poliesportiva. No et perdis tot el que el MedPlaya Hotel Sant Eloi i el seu entorn et poden oferir. Quedaràs captivat!

Els millors paquets d’aquest destí