CALELLA - COSTA DE BARCELONA

Calella, on Med Playa hi té l’Hotel Santa Mònica, de 4 estrelles, és la capital turística del Maresme.Amb els seus 39 quilòmetres de platges de sorra, el Maresme té una magnífica costa, que juntament amb la seva àmplia experiència turística a la zona i a una excel·lent administració dels paratges naturals, fan que sigui un destí perfecte perquè gaudeixi de les seves vacances.

Amb els seus paratges naturals, tant a la costa com a l’interior, el Maresme es converteix en un lloc ideal per a la pràctica de tot tipus d’esports nàutics, de muntanya i d’aventura. Els seus visitants tenen l’oportunitat d’exercitar, entre altres, la vela, el submarinisme, l’esquí aquàtic, el senderisme o la bicicleta de muntanya.Aquesta ciutat té 3 quilòmetres de platges de sorra, i ofereix diversitat d’activitats diürnes i molta diversió nocturna.

Els parcs naturals de la Serralada Litoral, el Montnegre i el Corredor són zones de muntanya de gran interès per la seva fauna i flora. Només un exemple: existeixen més de vint espècies de mamífers, deu espècies de rèptils, i més de dues-centes espècies d’ocells. Moltes d’elles les trobarem en visitar les ruïnes dels pobles ibèrics, els dòlmens i altres monuments prehistòrics.

Les tradicions folklòriques, teatrals i musicals del Maresme formen el marc d’una rica vida cultural. Pel que fa a la gastronomia, aquesta zona està molt ben proveïda de productes locals de la terra o del mar. Entre alguns dels millors productes de la zona destaquen les maduixes de l’ Alt Maresme i el vi d’Alella.

Com a anotacions turístiques val la pena assenyalar que al voltant de l’església neoclàssica de Santa Maria, encara es conserva part de la ciutat que data del segle XIV. El parc Dalmau i les rutes forestals del Montnegre són ideals per a aquells a qui els agrada caminar.

Si a tot això, hi afegim que només a un pas al nord trobem la Costa Brava i a un altre pas al sud tenim Barcelona, un pot adonar-se de les infinites possibilitats de què disposem.

Hotels de la zona

Hotel Santa Monica

Hotel Santa MonicaCalella

MedPlaya Hotel Santa Mònica, a Calella, és una opció fantàstica per descansar mentre gaudeixes d'unes vacances de platja. Totes les habitacions d'aquest hotel de quatre estrelles han estat actualitzades i decorades amb un estil modern i contemporani, tenint molt en compte la vostra comoditat. Durant l'estiu, podeu gaudir d'un programa d'animació, piscina, bar i un restaurant bufet amb cuina internacional i sopars temàtics. L'hotel està a menys de 100 metres de la platja de Calella i a 1 km del centre. No et perdis tot el que el MedPlaya Hotel Santa Mònica i el seu entorn et poden oferir. Quedaràs captivat!